donderdag 05 september 2019

Congres Dynamiek in Relaties

Congres Positieve Psychologie, 29 november

We worden het gelukkigst van goede relaties. Betekenisvolle relaties maken ons leven langer, gelukkiger en gezonder. Warme, vertrouwensvolle relaties met anderen, bezig zijn met het welzijn van anderen en begrip voor het geven en nemen in menselijke relaties zijn essentieel als je je eigen potentieel wilt realiseren.

Als vanzelfsprekend wordt in de psychologische gezondheidszorg aangenomen dat een goede relatie tussen cliënt en psychotherapeut sterk bijdraagt aan het succes van psychotherapie. Is dat zo? Keynote professor Ger Keijsers zet de feiten op een rijtje.

Om goed te kunnen functioneren heeft de mens niet alleen voedsel, onderdak en veiligheid nodig, maar ook stabiele relaties waarin men zich geaccepteerd en geliefd voelt. Keynote professor Esther Kluwer legt uit hoe we dat kunnen bereiken.

Keynote Herman Steensma legt uit hoe superieure werkrelaties in teams en organisaties ontstaan door het samenspel van rechtvaardigheid, vertrouwen, waardering, sociale identiteit, harmonieuze passie, en moreel gedrag.

Een gevarieerd aanbod van sessies brengt positieve relaties tot onszelf, anderen, organisaties en de maatschappij in beeld en biedt handvatten hoe zelf positieve relaties te onderhouden of hoe cliënten te begeleiden in hun relaties met anderen.

Leo Bormans sluit deze dag af met het inzicht dat menselijke relaties en ons geluk delen met andere mensen ons het gelukkigst maakt.

Welkom: aanmelden kan nu!

Congres Positieve Psychologie
Dynamiek in Relaties
29 november 2019
De Reehorst, Ede


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.