dinsdag 15 september 2020

Congres Positieve Psychologie

Positief Werken in tijden van Corona

Een positief werkklimaat biedt ruimte aan ontwikkeling, uitdaging en groei. Daar leren mensen, zijn ze in een flow, en stroomt de energie en creativiteit. Gelukkige werknemers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. Bovendien scoren organisaties en afdelingen met bevlogen medewerkers hoger op winstgevendheid. 

So far so good maar dan ....op eens Corona! Je huis wordt je werkplek, de communicatie verloop steriel online en hoe kun je in deze tijd toch creatief op afstand zijn en je kennis en gevoel delen?

Met een gevarieerd aanbod van keynotes en workshopsessies geven we hier een antwoord op. Het congres brengt positief werken voor onszelf, anderen, organisaties en de maatschappij in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief werkklimaat te creëren en hoe cliënten te begeleiden in de realisatie ervan.

U kunt rekenen op een inspirerende dag met actuele, wetenschappelijk onderbouwde inzichten en praktische handvatten op het gebied van positief werken.

Locatie: De Reehorst- Ede
Datum: 14 oktober 2020

De Reehorst is zo ingericht dat u de plenaire sessies en workshops veilig, relaxed en met voldoende ruimte en aandacht kunt volgen. 

Klik hier voor het volledige programma en overzicht van de sprekers en sessie 

ALS U ZICH AANMELDT

  • ontvangt u een gratis digitaal jaarabonnement op het Tijdschrift Positieve Psychologie. Het abonnement gaat in vanaf november en stopt automatisch
  • worden diverse vakbladen gratis aangeboden
  • kunt u t/m 2 oktober gratis annuleren
  • bij annulering na 2 oktober kunt u:
  • U ontvangt pas na 2 oktober de factuur

Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar. Het congres heeft ruimt voor 225 aanmeldingen


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.