Waar haal je de energie vandaan?

5 geheimen om te schitteren

Auteur(s)
Hans van der Loo, Patrick Davidson
Uitgever
Uitgevereij AnderZ
ISBN
9789462960350

In samenwerking met uitgeverij AnderZ mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m donderdag 9 juni. Winnaars worden vrijdag 10 juni per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen? 

In dit praktische boek lees je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek leggen de auteurs op heldere en aansprekende wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast geven ze tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buiten gewoon te presteren, thuis en op je werk. Waar haal je de energie vandaan? is een no-nonsenseboek voor iedereen die in beweging wil komen! 

• Een inspiratieboek voor iedereen die dagelijks met 100% energie aan de slag wil gaan 

• Boordevol kennis, tips en technieken om je mentale, emotionele en sociale energiebronnen aan te boren 

• Wat de bestseller Energy Boost doet voor managers en professionals, doet dit boek voor iedereen – zakelijk en privé 

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers 'Kus de visie wakker', 'We hebben er zin in!', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'. 

Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen zijn zij eigenaar van Betterday en EnergyFinder.

In samenwerking met uitgeverij AnderZ mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m donderdag 9 juni. Winnaars worden vrijdag 10 juni per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Milou Beukering - 08 juni 2016

Energie wie wil het niet? voor werk, thuis en in de sport!


Anky Veldman - 07 juni 2016

Al langere tijd heb ik voldoende ideeën om mee aan de slag te gaan, maar de puf ontbreekt. Dit boek zou voor mij en daarmee voor mijn coachklanten een prachtige boost zijn.


Mariëtte van Hooff - 07 juni 2016

Ben heel benieuwd naar dit boek. Als vitaliteitscoach kan ik er bijna niet omheen?!


Brigitte van Ardenne - 07 juni 2016

Beste mensen, Mooi initiatief! In mijn rol als coach is dit onderdeel van al mijn gesprekken. Zou perfect zijn als ik als aanvulling hierop, dit praktijkboek kan adviseren aan mijn coacheees om daar direct mee aan de slag te gaan middels jullie boek! Alvast dank! Brigitte


Marja Walter-Wien - 07 juni 2016

Ik ben heel benieuwd naar dit boek wat ik zeker kan gebruiken als rouw en verlies counsellor voor mijn clienten. Juist daar is positiviteit en energie heel belangrijk!


Annemarie - 07 juni 2016

Positiviteit en energie dat staat centraal in mijn leven. Opgeven is voor mij geen optie, positiviteit heeft mij veel gebracht. Soms is het moeilijk om dat te blijven, zou graag nog wat tips en onderbouwing willen.


wendy ouwehand - 07 juni 2016

Interessante topic. Het is een goede zaak hier meer bekendheid aan te geven. Zeker als counselor ben ik benieuwd naar het boek.


Annemarie - 07 juni 2016

Positiviteit en energie dat staat centraal in mijn leven. Opgeven is voor mij geen optie, positiviteit heeft mij veel gebracht. Soms is het moeilijk om dat te blijven, zou graag nog wat tips en onderbouwing willen.


Annebelle van de Pavoordt - 06 juni 2016

Mooi onderwerp, energie is immers de basis van alles! Uit dit boek zal ik zeker inspiratie halen, voor mezelf en mijn clienten.


Cornel 't Hooft - 06 juni 2016

Energie, daar ben ik dagelijks naar op zoek


Olga Wagensveld - 03 juni 2016

Super boeiend! Zou graag zo'n boek ontvangen.


Peter - 03 juni 2016

Ik laat me graag verrassen met energietips.


Janneke Jungerius-Verhoef - 02 juni 2016

Kan ik goed gebruiken!!


Jolanda - 02 juni 2016

Lijkt me geweldig, voor zowel mijzelf als voor degenen die ik train of coach


Annemieke Wolff - 02 juni 2016

Lijkt me een geweldig inspirerend boek! Ik kijk er naar uit :-)


Maud van Aalderen - 02 juni 2016

Ben benieuwd naar jullie tips!


Henriette Smits - 01 juni 2016

Doen wat je leuk vindt! Ik ben nieuwsgierig jullie antwoorden :)


Liesbeth Remmers - 01 juni 2016

Klinkt als een boek dat energie geeft!


esther - 01 juni 2016

Zou dit boek graag lezen om items aan mijn clienten in mijn praktijk mee te kunnen geven.


Evelyn Pents - 01 juni 2016

.


Ai Lien Djie - 01 juni 2016

Ik krijg echt zin om dit boek te lezen! Ik zou erg graag willen weten hoe ik mezelf en anderen kan helpen mijn levensenergie terug te krijgen!


Suzanne - 01 juni 2016

Met een beperkte hoeveelheid energie tgv een chronische ziekte ben ik heel benieuwd wat dit boek mij te bieden heeft. Laat maar komen!


Ursela Drijver - 01 juni 2016

--


sonja - 01 juni 2016

volop energie voor jezelf en daarmee andere inspireren voor meer energie. Een energieke wereld... ik ben heel benieuwd naar de energiebronnen . Sonnige groet sonja


Sam - 01 juni 2016

Na een lange tijd een groot gezin managen, een baan en een studie dacht ik ook een eigen praktijk op te kunnen zetten. En nu is mijn energie spoorloos!!! Weet gewoonweg niet waar ik m vinden kan! Ik hoop met dit boek m'n energie te vinden en te houden!!


Anouk Bogers - 31 mei 2016

Ik hoop met deze tips mijn cliënten een energieboost te geven! Alleen de titel maakt me nieuwsgierig!


Inge van Raaij - 31 mei 2016

energie zet mensen in beweging! ik ben zeer geïnteresseerd!


Carin - 31 mei 2016

Energie kun je als rekendocent aan het MBO nooit genoeg hebben. Leerlingen zijn vaak ongemotiveerd en dat vraagt veel van de docent die het beste uit zijn leerlingen wil halen. Ja, tips en technieken om nieuwe energie op te doen ... laat maar komen!!!


Sabine - 31 mei 2016

Positieve psychologie inspireert me. Twee dagen geleden heb ik me ziek gemeld. Ik trek het even niet meer. Fysiek gaat het wel, maar mentaal voel ik me geknakt. Ik denk en hoop dat ik baat heb bij dit boek.


BvdV - 31 mei 2016

Jaaaah laat maar komen, erg nieuwsgierig en zin om in te beginnen!!!


Marijke Groot Koerkamp - 31 mei 2016

mooi boek, ben benieuwd


Robin Schattefor - 31 mei 2016

met plezier en volle energie reageer ik op dit nieuws direct het is positieve psychologie zijn de winnaars al gelekt?


nico schouws - 31 mei 2016

Ik wil ook graag achter de 5 geheimen komen om te schitteren


Sheila van de Sande - 31 mei 2016

Het boek wekt mijn nieuwsgierigheid behoorlijk! Ik geef trainingen met als thema Balans werk en privé voor medisch specialisten in opleiding. Feitelijk gaat de training over energie management. Ik ben benieuwd naar het boek. Mogelijk kan ik er in de trainingen naar verwijzen!


Caroline de Kort - 31 mei 2016

Ik ontvang dit boek heel graag aangezien het voor mij van toegevoegde waarde is in het zoeken naar manieren om energie te verkrijgen maar vooral zo goed mogelijk gedoseerd te gebruiken nadat ik geopereerd en behandeld ben voor darmkanker. Mijn energievoorraad blijft me belemmeren in mijn functioneren op werk maar ook op privégebied, ik ben zo vaak vanuit het niets compleet uitgeput ondanks rust/meditatie momenten dus ik zou heel graag willen kijken wat dit boek voor mij kan betekenen.


Wilma - 31 mei 2016

Geweldig boek, lijkt me super om te lezen en van te leren!


Inge Vromen - 31 mei 2016

lijkt me een inspirerend boek, waarvan ik d e intentie graag door zou geven aan studenten/toekomstig hlpverleners waarvan er helaas te veel afbranden. Inesteren in de zorg kan heel god door medewerkers geinspireerd en energiek te houden!


Gerda Kamp - 31 mei 2016

Wat zou ik graag dit boek krijgen. Ik werk als coach/teamcoach in een middelgrote zorgorganisaties en begeleid oa teams en leidinggevenden en krijg vaak vragen over eigen energie vasthouden in het werk en dit niet verliezen in de waan van de dag


Marjan Conijn - 31 mei 2016

Lijkt me een geweldige opsteker voor mijn dochter na n burn out..


AW Ebbers - 31 mei 2016

Ik zou het nu al willen lezen.lijkt me zeer interessant


A Spormann - 31 mei 2016

Omdat ik zo verschrikkelijk MOE ben...


Monique van der Sloot - 31 mei 2016

Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik op dit moment , naast het managen van een gezin, en mijn baan in de sportschool, bezig ben om mijn opleiding tot psychosociaal counselor aan het afronden ben. Ik kan wel goede tips gebruiken.


Coby Bikker - 31 mei 2016

Zo'n zin in meer energie!


Heidi - 31 mei 2016

Het zou fijn zijn om in het begeleiden van mensen met een burn-out, ook iets te kunnen aanbieden dat wellicht aanvullend kan zijn op mindfulness.


Lia Kemp Lassche - 31 mei 2016

Met als nieuwe uitdaging zakelijk social media onder de knie te krijgen, wil ik dit heel graag met 100% energie doen!


Daphne Drost - 31 mei 2016

Ik hoop heel erg dat ik een exemplaar krijg. Na 5 maanden thuis ivm resetten medicijnen heel erg toe aan een energieboost!


Daphne Drost - 31 mei 2016

Ik hoop heel erg dat ik een exemplaar krijg. Na 5 maanden thuis ivm resetten medicijnen heel erg toe aan een energieboost!


Joyce - 31 mei 2016

Jah vertel eens….waar haal je de energie vandaan?! Brengt dit boek me nieuwe inzichten, verassende invals- hoeken? Ik zou graag lezen en onderzoeken, om te ervaren hoe 100 % energie voelt. (en dat dan te mogen delen)


Linda - 31 mei 2016

N.v.t.


Katrien Dupont - 31 mei 2016

Als loopbaancoach begeleid ik wel wat mensen die met een energiedip zitten of die graag wat meer energie zouden willen. Het helpt ook om succesvol te solliciteren als je goed in je vel zit. Dus ik ben wel benieuwd wat Hans en Patrick me hierover adviseren. Ik kan het boek zeker aan mijn cliënten doorgeven.


John - 31 mei 2016

Ik kan best een boost gebruiken op gebied van energie. Ik werk met een zware doelgroep en ben bezig met het opzetten van een groot maatschappelijk project wat veel energie vergt. Ik weet al jaren dat ik teveel geef en de balans niet goed is, dus kom maar op met de extra energie.


Jolanda Snoek - 31 mei 2016

Binnenkort ontslagen, maar wel al begonnen met mijn eigen bedrijf JS bouwen aan leefstijl en het geven van trainingen. Kortom het ene kost energie en het andere geeft me energie. Dus het is een onderwerp waar ik veel belangstelling voor heb, ook richting mijn (toekomstige) klanten.


H.Ligthart - 31 mei 2016

Dagelijks 100% energie, wie wil dat niet? Mentale energiebronnen zijn mij wel bekend, ben nieuwsgierig naar de andere.


Jolanda Kuil - 31 mei 2016

Anderen helpen, als leraarondersteuner, mantelzorger en als moeder en partner...het geeft veel voldoening, maar ik hoop dat dit boek me inspireert om voor 100% energiek te blijven.


José Holtrop - 31 mei 2016

Er valt altijd iets te leren, zo blijkt ook nu weer!


Clariska - 31 mei 2016

In mijn werk met cliënten ga ik uit van het positieve. Ik wil dat ze energie krijgen van wat ze leuk vinden en wat ze kunnen. Ik zie dat dit zoveel meer biedt dan de focus op beperking. Ik geloof dat ik met nieuwe tips en praktische handvatten hier nog meer in kan bieden!


Stien Schoemans - 31 mei 2016

Mijn missie via mijn free lance werk "Candra" is licht brengen en licht werpen op mens/werkrelaties. Iedere bron die hierbij ka bijdragen is welkom en ik verspreid de info met veel begeestering naar het groter geheel.


Bente van de Haar - 31 mei 2016

Met een binnenpretje heb ik bovenstaand gelezen(u weet wel: TPP). Dat laatste deed me realiseren dat ik maar gewoon mee 'moet' doen met deze weggeefactie. Ik ben wel nieuwsgierig naar dit no-nonsenseboek. Kom maar op met dat boek, want ik kan nog wel iets leren! Met een welgemeende groet, Bente


marianne donker - 31 mei 2016

Energie.. een groot verlangen van iedereen. Ook een prachtig boek voor de gezondheidszorg om veerkracht van mensen te ondersteunen


Millie van der Heijden - 31 mei 2016

Energie is zo'n breed en complex onderwerp en de meeste mensen die ik ken klagen over te weinig energie. Ben dus heel benieuwd naar welke praktische handvaten de schrijvers aan kunnen reiken. In de omschrijving mis ik hierin wel het onderwerp voeding en beweging. Dat zijn namelijk ook twee hele belangrijke energieverrijkers of - lekken.


Theo Ruikes - 31 mei 2016

Inspirerend en zo nodig in deze tijd!67


jaap wouda - 31 mei 2016

Ik begeleid veel 50+ers en ben zeer geinteresseerd hoe een aantal hiervan de accu weer op kan laden

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.