Congres Positieve Gezondheid - 1 december 2017
Locatie

Het Congres Positieve Psychologie op 1 december 2017 vindt plaats in De Reehorst, Ede.

De Reehorst is een multifunctionele locatie in Ede, in het hart van het mooiste natuurgebied van Nederland - de Veluwe - èn centraal gelegen in Nederland. De accommodatie is uniek omdat het zowel congres- en vergadercentrum, 3 sterren hotel, een tweetal restaurants, als een theater combineert. De Mozartfoyer (ontvangst en informatiemarktruimte) zal in de zomer 2016 bovendien verbouwd worden!

De Reehorst is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer met het NS-intercitystation Ede-Wageningen op slechts 250 meter afstand als met de auto die u op de ruime parkeerplaats (700 plaatsen) makkelijk kwijt kunt. De Reehorst ligt maar op 3 minuten afstand van de A12 & de A30 en toch rustig midden in de bossen!

Hotelovernachting
De Reehorst beschikt over een hotel. Ideaal als u uitgeslapen aan het congres wilt beginnen. Alle kamers zijn voorzien van een schrijfdesk, zitje, extra grote bedden, badkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een 55 cm kleurentelevisie en u heeft gratis toegang tot het internet. Er kan gebruik worden gemaakt van Pay-tv en diverse spelletjes op de televisie. Ook zijn alle kamers voorzien van een ingebouwde radio, telefoon, föhn en koelkast. De kamers beschikken standaard over twee éénpersoonsbedden. Bekijk hier de prijzen of reserveer hier online.

Hotel en Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD
www.reehorst.nl

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.