woensdag 15 januari 2020

De vaderfactor en schaamte, een hoopvolle kijk op vaders en schaamte…

Korting voor lezers TPP-website

Congres De vaderfactor en schaamte, een hoopvolle kijk op vaders en schaamte…

Dr. Stephan Poulter werkt al ruim 20 jaar rondom thema's die met hechting en relaties te maken hebben. In diverse boeken, zoals De Vaderfactor (onlangs vertaald in het Nederlands) en The Shame Factor, neemt hij de lezer bij de hand. Om vanuit een oordeelsvrije houding te kijken naar hoe deze kracht kan ontlenen aan de relatie met zijn/haar vader en hoe schaamte (het gevoel niet goed genoeg te zijn) omgezet kan worden in een positieve kracht. Door je inzicht te laten krijgen over waar je vandaan komt, laat hij je ontdekken waar je kracht aan kunt ontlenen. Een benadering die helpend en helend is.

Op 30 maart aanstaande is Dr. Stephan Poulter keynote speaker op het congres De Vaderfactor en Schaamte in het Figitheater in Zeist. De dagvoorzitter Steven Pont gaat met hem en met Nederlandse experts uit het werkveld van forensische zorg, psychologie en leiderschap, in gesprek. Over hoe begrip over de vaderfactor en de schaamtefactor en een positieve benadering in de diverse werkvelden mensen kan helpen meer zichzelf te worden. In de middag verzorgen deze experts verdiepende sessies. Kijk op de website van de RINO Groep welke sessie jou het meest aanspreekt en met welke extra kennis jij je cliënten het beste helpt! We heten je graag welkom op 30 maart. Bij deelname ontvang je het in het Nederlands vertaalde boek De vaderfactor cadeau.

Korting voor lezers van Positieve Psychologie

Er geldt een tijdelijke korting voor lezers van Positieve Psychologie. Inschrijven kan via www.rinogroep.nl/c2004. Gebruik bij het aanmelden de kortingscode PPC2004 voor een korting € 60, betaal nu € 265 in plaats van € 325. Deze code is geldig tot en met 3 februari en geldt niet i.c.m andere kortingen.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.