Frazzled

mindfulness gids voor geestelijk welzijn

Ruby Wax toont ons in Frazzled een wetenschappelijke oplossing voor moderne problemen als deadlines, prestatiedrang en sociale druk: mindfulness. Haar definitie van mindfulness is níet: met gekruiste benen mantra’s hummen. Het is wél: je gedachten en gevoelens leren kennen en daardoor bewuster en gelukkiger door het leven gaan. Ruby Wax laat op toegankelijke, humorvolle en slimme wijze aan een breed publiek zien hoe en waarom je je leven kunt veranderen. Ze geeft advies aan ouders, kinderen en tieners. Met praktische dagelijks uitvoerbare oefeningen en een 6 weken durend stappenplan gebaseerd op haar studies in Oxford. Dé gids die je nodig hebt voor een gezonder en gelukkiger leven.

TPP kent een uitgebreide boekenrubriek, waarin zowel boeksamenvattingen als leessuggesties aan de orde komen. Voor bovenstaand boek  zijn we op zoek naar geïnteresseerden die een gedegen boeksamenvatting willen schrijven. Een boeksamenvatting mag maximaal 400 woorden beslaan en bevat de gegevens van het boek (titel, auteur, uitgeverij, jaar en ISBN-nummer), een beschrijving van de opbouw en inhoud van het boek, en een duidelijk maar genuanceerd oordeel over het werk, onderbouwd met argumenten.

Ben jij degene die graag in boeken duikt, theorieën uitpluist en een bijdrage wil leveren in de vorm van een gedegen boeksamenvatting? Stuur dan een mail naar eric@tijdschriftpositievepsychologie.nl 

 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.