maandag 11 oktober 2021

Veerkracht kun je ontwikkelen

De Ben Tiggelaar Podcast

Hans van Breukelen, wereldvermaard keeper, schrijver en spreker, en Marjolein Canïels, hoogleraar aan de Open Universiteit waren op woensdag 29 september 2021 samen te gast in de BNR podcast van Ben Tiggelaar. In deze podcast leggen ze uit wat zij verstaan onder veerkracht én hoe je het ontwikkelt.Persoonlijke en professionele groei
De podcasts van Ben Tiggelaar zijn gewijd aan persoonlijke en professionele groei. De uitzending van 29 september was getiteld: Zo overwin je tegenslag in werk en privé. Twee heel uiteenlopende gasten, een oud-topsporter en een hoogleraar, Hans van Breukelen en Marjolein Caniëls geven hun visie op veerkracht.

Marjolein Caniëls (Venlo, 1971) promoveerde in 1999 aan de Universiteit Maastricht. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest bij de Technische Universiteit Eindhoven, maakte ze in 2001 de overstap naar de Open Universiteit. Achtereenvolgens was ze werkzaam als universitair docent Supply Chain Management, hoofd onderzoek van de faculteit Managementwetenschappen en universitair hoofddocent. Sinds 2010 is ze hoogleraar Organizational learning in the knowledge society. In 2019 won ze de OU wetenschapsprijs voor uitzonderlijke onderzoeksprestaties.

Ben Tiggelaar interviewt inspirerende gasten over persoonlijke en professionele groei. Elke woensdag om 16:00 uur online. Elke zaterdag om 11.30 uur op de radio. (bronnen: BNR, Open Universiteit)


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.