woensdag 11 april 2018

Weggeefactie: 40 dagen liefde voor jezelf

Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, rust en geluk

Gelukkig zijn en van jezelf houden gaan hand in hand en het zijn geen zaken die zomaar even ontstaan. Er wordt soms wat vanzelfsprekend over gedaan. ‘Geluk is een keuze!’ wordt dan gezegd. Of: ‘Natuurlijk hou ik van mezelf!’ Maar in de praktijk is liefde voor jezelf het moeilijkste wat er is. (Zelf-)oordeel, schaamte en schuldgevoel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken die we
eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden wat we zouden willen.

Dit boek helpt je om ongeacht alle zelfkritiek te kiezen voor jou. Het geeft je de handvatten, inzichten en inspiratie om liefde voor jezelf een vanzelfsprekend deel van wie je bent te maken. Doordat het zo praktisch van opzet is, houdt niets je nog tegen de allerlaatste slag te slaan en je ‘gewoon’ elke dag gelukkig te voelen.

  • Een praktische route om te volgen, maar wel helemaal op jouw manier.
  • 40 dagen lang van dag tot dag uitgewerkt in handvatten, inzichten en inspiratie.
  • Het eerste werkboek om te werken aan zelfcompassie.
In samenwerking met uitgeverij AnderZ mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 1 mei. Winnaars worden woensdag 2 mei per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 

 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Dave - 29 april 2018

Ik zou graag meer inzicht krijgen in de handvatten om meer geluk te ervaren!


Saskia - 25 april 2018

Wat leuk! Doe graag mee


Ina Tanis - 25 april 2018

Dit gun je iedereen!


Eva van Wijck - 24 april 2018

Ik hou van mezelf en ben gelukkig! Maar toch laat ik me ook wel eens belemmeren... Hoe heerlijk zal het zijn om ook hier vrij van te zijn!!


karin janssen - 19 april 2018

lijkt me zeer de moeite!


Eric van Lierop - 18 april 2018

Onderstaand gedicht, de herberg, van Rumi (Perziche dichter, 1202-1273) geeft de essentie van liefdevol naar jezelf zijn treffend weer, aan. DE HERBERG Dit mens - zijn is een soort herberg Elke ochtend weer nieuw bezoek Een vreugde, een depressie, een benauwdheid Een flits van inzicht komt Als een onverwachte gast Verwelkom ze; Ontvang ze allemaal gastvrij! Zelfs als er een menigte verdriet binnenstormt Die met geweld je hele huisraad kort en klein slaat Behandel dan toch elke gast met eerbied Misschien komt hij de boel ontruimen Om plaats te maken voor extase… De donkere gedachte, schaamte, het venijn, Ontmoet ze bij de voordeur met een brede grijns En vraag ze om erbij te komen zitten. Wees blij met iedereen die langskomt. De hemel heeft ze stuk voor stuk gestuurd Om jou als raadgever te dienen.


sanny - 17 april 2018

omdat ik zo hou van het praktische!


Carla - 16 april 2018

Graag zou ik dit boek lezen en nagaan of het zinvol is mijn cliënten te wijzen op dit boek. Het zijn veel voorkomende gevoelens en ik ben benieuwd naar deze insteek.


Joyce - 16 april 2018

Ik hoop dat de mensen die zichzelf en anderen dit boek gunnen, dit ook daadwerkelijk menen en het boek aanschaffen als ze dit niet winnen! het kost maar €20,-! En zoals velen al schrijven, wie wil dit boek nu niet? allen van ons hebben hier een goede reden voor. Het zou mooi zijn als de boeken terecht komen bij mensen die het zichzelf niet kunnen permitteren om aan te schaffen


Mirjam Albada Jelgersma - 16 april 2018

Zeer bruikbaar voor de 40+ vrouwen die wij helpen bij hun herintreding


Henriëtte del Prado - 15 april 2018

Zowel voor mezelf als voor een aantal mensen die ik ken is dit boek een mooie handreiking om nu eens af te stappen van oude patronen en het leven te leven dat bij ons past. Mooi dt jullie dit aanbieden.


Suzanne Meulensteen - 15 april 2018

Wat lijkt me dit een prachtig boek! Helemaal voor mijn jongste dochter (18) die voor het grootste deel uit haar depressie is. Als ik het zou winnen, zou het dan ook in eerste instantie voor haar zijn. Daarna wil ik het graag lezen.


Emy van der Pal - 15 april 2018

Houden van jezelf als voorwaarde om van anderen te kunnen houden. Houden van jezelf onvoorwaardelijk, daar kan ik nogal wel wat handvatten bij gebruiken.


Roos - 15 april 2018

Zelfcompassie wie heeft het nou niet nodig..VZVNLK


Lia de Boer - 14 april 2018

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn paienten in de huisartsenpraktijk die bij mij als POH-GGZ komen


Mirjam Hoogsteder - 14 april 2018

????✨


Marti Moratalla - 14 april 2018

Heel erg benieuwd en leergierig naar de liefde...


Vanremoortele Isabella - 14 april 2018

Zelfcompassie, een woord dat ik tot enkele maanden geleden associeerde met zelfmedelijden, heeft sinds enkele maanden een andere betekenis gekregen, nl. mildheid voor jezelf. Dit boek kan me helpen om de ingeslagen weg van mildheid voor mezelf meer vorm te geven. Bedankt voor deze winactie


Katja - 14 april 2018

❤️


Charlotte - 14 april 2018

Wat is er nou mooier dan dit samen met een vriendin doen zodat we samen milder voor onszelf worden.


Lucy Spoelstra - 13 april 2018

In mijn cursus Gelukskunde, die ik 2x per jaar geef in 7 bijeenkomsten, kom ik vaak deelneemsters tegen, aan wie de opdrachten uit dit werkboek zeer besteed zouden kunnen zijn!


Anne - 13 april 2018

Echte liefde ontvangen, geven......ik lag in een ander wiegje. Ik ken het dus niet zo goed. Wat ik wil ken, is: er altijd voor die ander moeten zijn. Het wordt tijd dat het roer omgaat, maar hoe doe ik dat als ik het fundament mis? Hopelijk kan dit boek me op weg helpen?


Berry Bakker - 13 april 2018

ik werk niet hard genoeg


Johan - 13 april 2018

????


w.vanduijn - 13 april 2018

Wat leuk een boek over geluk. Wij willen met onze organisatie kwetsbare inwoners van Alphen Gelukkigere n gezonder maken. Dat doen we door ondersteuning en motivering van een gezonde leefstijl. Dit boek zou een handvat zijn voor het team van Alphen Beweegt om Geluk is een keuze in te bouwen in onze manier van werken.


Shabiha Rahamat - 13 april 2018

Graag


Mieke - 12 april 2018

Na een heftige levensperiode kan ik wel liefdevolle handvatten van liefde voor mezelf gebruiken!


Tom Smulders - 12 april 2018

Een waardevol initiatief wat uitgaat van jezelf en de kracht als zodanig gebruikt met de juiste momenten voor rust en balans


Annette - 12 april 2018

graag


Joja Nuninga - 12 april 2018

Pas als je goed voor je zelf zorgt, kan je er voor de ander zijn.


Els - 12 april 2018

Weggeefactie


Sacha Schipper - 12 april 2018

Het zit zó in mijn aard eerst aan anderen te denken, no matter what, maar hoe buig je dat om zonder daar een vervelend gevoel bij te hebben. Doe ik de ander dan ineens te kort is een gedachte die dan als eerste door mijn hoofd rond spookt. Gek genoeg kan ik wél bedenken dat ik mezelf een groot, onbetaalbaar cadeau doe. Maar daad bij de gedachte voegen blijkt telkens weer een brug te ver...


inge - 12 april 2018

Wat fijn dat er nu een boek met handvatten is. ik ben er heel nieuwschierig naar! Ik wens je een fijne liefdevolle dag!


Hilda - 12 april 2018

Een boek dat past bij een persoonlijk initiatief waar ik midden in zit onder de werknaam 'UlovIt' : het creëren van een Centrum voor Zingeving & Vitaliteit in Utrecht.


Rina van den Tol - 12 april 2018

Lijkt me interessant om mee aan de slag te gaan...


Lies Dekkers - 12 april 2018

Liefde voor jezelf of zelfcompassie, zijn zo belangrijk en zo moeilijk. Heerlijk als er een helder boek is wat je helpt om daarin te oefenen en te groeien.


Miranda van Kempen - 12 april 2018

Wat een mooie uitdaging om me 'gewoon' elke dag gelukkig te kunnen voelen en dit door te kunnen geven aan anderen.


Cecile Schlangen - 12 april 2018

Wat leuk voor mezelf én de mensen om mij heen als ik dit met mezelf aan-ga...


Ingrid van der Wel - 12 april 2018

Lijkt me mooi cadeau voor m'n 50ste verjaardag, dat de komende 50 jaar ook in het teken van mezelf komt te staan, ik merk steeds meer dat ik dat stukje niet onder de knie krijg. Werk niet voor niets in de zorg ;-)


Kathy Geldhof - 12 april 2018

Liefde voor jezelf is jezelf aarden om je vervolgens volledig te kunnen openen voor de ander!


Annelies van der Horst - 12 april 2018

Dit is wat ik. mijn schoonzus, die al 68 jaar worstelt met zichzelf en daardoor veel geluk mist, van harte zou gunnen!


Nadia Belsack - 12 april 2018

zelfcompassie is tot nu toe nog een te abstract concept en de oefeningen te eenzijdig. Een route die iedereen op zijn manier kan invullen en praktische handvatten en inspiratie zijn voor jezelf en binnen de hulpverlening


Ineke Hobbelink - 12 april 2018

weggeefactie


Angelique Esser - 12 april 2018

Ik ben heel benieuwd!


Ida - 12 april 2018

Dag, Hoe zou onze wereld eruitzien als we allemaal zouden denken ' ik heb genoeg, ik ben genoeg en er is genoeg'. Utopia is hard zelf werken, merk ik.... Een boek als 40 dagen Liefde voor jezelf, levert een mooie bijdrage aan de Weg naar mijn Zelfcompassie. Een hobbelige weg met telkens weer (herhaal)lessen en inzichten. Om geïnspireerd te raken en inspiratie te delen. Ik ding daarom graag mee naar deze weggeefactie.


Caciano N. - 12 april 2018

geweldig, klink interessant, ben ook erg nieuwsgierig naar de inhoud


jaap wouda - 12 april 2018

Bijzonder getriggerd door de toelichting. Is liefde voor jezelf het moeilijkste dat er is? Lees graag het boek om hier antwoord op te krijgen. Jaap


Marina van der Wal - 12 april 2018

Wat een mooi initiatief! Ik ontvang dit boek graag om er enthousiast over te spreken tijdens het geven van lezingen en congressen


Gerda Stasse - 12 april 2018

Elke keer krijg ik weer te horen dat ik te hard voor mezelf ben en dat zelfliefde en geluk zeer zeker een ontwikkelpunt is. Het werkboek zou me hier heel goed bij kunnen ondersteunen.


Mil van Beek - 12 april 2018

Het lijkt me een praktisch boek en daarmee goed bruikbaar in mijn coachpraktijk. Op naar meer dan 40 dagen liefde voor jezelf (en anderen).


Inge Strauven-Bunt - 12 april 2018

Om mijzelf gelukkig te voelen ondanks mijn werkloze bestaan als 45 plusser. Ik wil blijven hopen op een baan. Help me!


Danielle Bonte - 12 april 2018

Door dit boek 40 dagen uit te lenen aan coachees kan ik meerdere mensen helpen aan handvatten, inzichten en inspiratie.


Greet Penneman - 12 april 2018

Zelfliefde: één van de mooiste dingen in het leven maar O zo moeilijk. Ik ben toe aan een beetje zelfliefde en kiezen voor mezelf zonder me daarover schuldig te voelen. Dit boek zou een mooie handleiding zijn om me hierin te ondersteunen. ????


Wim Braaksma - 12 april 2018

Als docent persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling werk ik graag met positieve psychologie met als focus gelukkige mensen in een gelukkige organisatieomgeving. Dit boek is een gedroomde methode zo te lezen.


Helma - 12 april 2018

Dat boek lijkt me precies wat ik nu nogdig heb!


sjaak schoemans - 12 april 2018

zelfliefde als voorwaarde voor liefde voor de ander. Zelfcompassie als erkenning van jezelf en voeding voor groei.


Petra - 12 april 2018

Voor mijn zusje..


stieneke otten - 12 april 2018

40 dagen; een vastentijd, maar dan in liefde.....


Wouter - 12 april 2018

Leuk voor mezelf


Monique - 12 april 2018

Net wat ik nodig heb....liefde voor mezelf, nu nog uitvinden hoe. Het boek kan daar vast bij helpen!


Anneke - 12 april 2018

Ik ken zo al 2 personen die ik hier heel blij mee zou kunnen maken.


Josefine - 12 april 2018

Het lijkt me supermooi om dit boek uit te proberen en daarna ook voor anderen te gebruiken.


margaretha - 12 april 2018

Ben erg benieuwd, het uiterlijk is al uitnodigend. Nieuwe insteek of herhaling van veel. Ik hoop het eerste!


Sanja Zomer - 12 april 2018

Mooi dat er nu een praktisch werkboek is (itt eerst een hoop theorie te moeten consumeren en vervolgens niet weten hoe dit om te zetten naar het dagelijks leven).


Nico Mogendorff - 12 april 2018

Helemaal mee eens.


Janssen - 12 april 2018

Intrigerend


T. van Tilburg - 12 april 2018

Op 25 februari j.l is mijn lieve echtgenote Mirza plotseling overleden. De confrontatie met mezelf is nu groter dan ooit. Derhalve heb ik besloten om een sabbatical in te lassen van 1 april j.l tot 1 oktober a.s. Daar het thema is “Hoe loods ik mijzelf door dit proces heen” ipv “hoe help ik mijn clienten door hun proces” onderzoek ik elk instrument en of boek. Vandaar mijn reactie


Dewulf - 12 april 2018

Ik kijk er naar uit!


sonja jansen - 12 april 2018

Dit zou ik misschien als onderdeel van mijn coaching aan coachees kunnen uitlenen.


Manon - 12 april 2018

wat een mooie actie :-) Succes allemaal !


Henning Zorn - 12 april 2018

Interessant


Carmen van der Vleuten - 12 april 2018

Wat een uitkomst. Met dit boek zou ik eindelijk na 50 jaar een keer zelfvertrouwen krijgen. Wat alles begint bij houden van jezelf. Als je niet van jezelf houd, kun je ook niet van een ander houden. Ik voel me zo schuldig omdat ik het gevoel heb mijn kinderen nooit genoeg liefde heb gegeven. Ook relaties lukken niet, omdat ik niet genoeg liefde kan geven. Ik ben altijd heel onzeker en denk ik altijd dat ik niet goed genoeg ben.


Brigitte Jansen - 12 april 2018

-


Gerda fijten - 12 april 2018

Hoe?


Monique van Eekeren - 12 april 2018

Ben heel benieuwd naar dit boek.


Conny van Leeuwen - 12 april 2018

omdat ik heel veel klanten wil helpen om gelukkig te zijn en liefde voor zichzelf te vinden


Greetje - 12 april 2018

Wat mooi zo'n actie die precies komt terwijl ik op het punt sta in 40 dagen de Camino naar Santiago te lopen om dit in de praktijk te (leren) brengen ! Bovendien is het mijn werk geworden andere mensen te helpen die liefde te ontwikkelen.


Martine Reitsma - 12 april 2018

Leer eerst zelf gelukkig te zijn, zodat je daarna samen gelukkig kunt worden.


Gerianne Knip - 12 april 2018

Mooi onderwerp in deze hectische tijd, fijn dat het praktisch van opzet is!


marie-sophie linssen - 12 april 2018

en nog meer dagen daarna..


Meriam - 12 april 2018

Een boek naar m'n hart. Je hebt altijd een keuze maar dat geluk een keuze is is nog niet altijd even makkelijk te geloven. Ik kom dan ook graag in aanmerking voor het winnen van dit boek. Eerst voor mezelf en dan om mijn klanten mee te inspireren. Fijne dag!


Jose mohnen - 12 april 2018

Gelukkig zijn met jezelf is heel hard werken. En door vele invloeden van buitenaf wordt je in een bepaald hokje gezet. Door boeken zoals dit boek te lezen krijg je handvaten om er mee aan de slag te gaan. En dat is super want de schrijver heeft ook deze weg bewandelt voordat hij het boek voor ons kon schrijven.


Katrien Dupont - 12 april 2018

Wauw, heel concreet. Dat wil ik graag eerst voor mezelf toepassen zodat ik het daarna met mijn cliënten kan doen/doorgeven.


Oda Kerkvliet - 12 april 2018

Komt als geroepen voor mezelf.


Ans Ianssen - 12 april 2018

Het is de hoogste tijd dat we stoppen met onszelf te vergelijken met anderen. Al die Facebooksuccessen, het eindeloos brede sociale leven, die prachtige carrières, die rimpelloos strakke gephotoshopte koppen en lijven. Dat maakt dat het nooit goed genoeg is en dat de lat voor álles veel te hoog ligt. Je zou de liefde voor jezelf, voor wat je echt bent, bijna kwijtraken. Of is het al zover? Goed boek om het tij te keren! Stand by yourself!


Esther van Ravels - 12 april 2018

wat ben ik hier nieuwsgierig naar !!! ❤️????????????????


peter ramaekers - 12 april 2018

ik steun deze actie van harte! 40 dagen voor jezelf is heel belangrijk om te kunnen waarmaken


Ilse Lindenbergh - 12 april 2018

Ik houd van mezelf maar ben onbewust ook heel hard voor mezelf. Een boek ter inspiratie tot meer zelfcompassie zou zeker kunnen helpen!


Milou Mientjes - 12 april 2018

-


Milou Beukering - 12 april 2018

-


Mirjam Heesakkers - 12 april 2018

Gun ik mezelf. Is ook liefde toch?


Serge Feldmann - 12 april 2018

Als Compassietrainer is dit boek een geweldige aanvulling op mijn kennis en de tips en adviezen die ik andere mee kan geven


monique van eck - 12 april 2018

Waarschijnlijk kan ik heel veel cliënten in mijn praktijk blij maken met dit boek!

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.