woensdag 15 september 2021

Weggeefactie: Back to nature

Wandelen in Nederland – terug naar de natuur!

In Back to nature nemen Eva en Nicola je mee op avontuur in de Nederlandse natuur. Waarom? Omdat wandelen in Nederland niet alleen verschrikkelijk mooi is, maar ook heel goed voor je. In dit boek hebben ze voor jou de mooiste wandelingen op een rij gezet, met bijbehorende activiteiten en een stukje persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het plukken van je eigen rucola of duindoornbessen en voor de diehards: winterkamperen of een duik in de koude zee! Weg van je scherm en terug naar de natuur.

In 2019 kreeg Eva Spigt onverklaarbare gezondheidsklachten en liep ze helemaal vast. Om een beetje te ontspannen begon ze samen met haar vriendin en hardcorewandelaar Nicola Dow, lange wandelingen door Nederland te maken. De natuur heeft van kleins af aan een belangrijke rol gespeeld in het leven van Nicola. Urenlang wandelen door bos en duinen is voor haar een manier om te vertragen, te verstillen en zich te laten verwonderen. Eva knapte onwijs op van deze wekelijkse wandelingen en zo ontstond ook het idee om samen het platform Backtonaturehikes te starten.

Inmiddels organiseren Eva en Nicola goedbezochte wandelingen, retreats en events om mensen op een laagdrempelige manier weer terug naar de natuur te brengen.

Nicola Dow werd op haar veertiende ernstig ziek door de ziekte van Crohn. Door haar levensstijl compleet om te gooien, te focussen op gezonde voeding, balans in body & mind, heeft ze de ziekte van Crohn op een natuurlijke manier overwonnen. In het dagelijks leven is Nicola een internationaal model en afgestudeerd natuurgeneeskundige. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen lichaam en geest. Ze wil mensen enthousiasmeren om het prachtige Nederlandse landschap te ontdekken én bewust te worden van de invloedrijke kracht van de natuur op lichaam en geest.

Eva Spigt reisde de hele wereld rond maar bij terugkomst in Nederland werd ze (onverklaarbaar) ziek. Wandelen in de natuur hielp haar er weer bovenop. Met een achtergrond in pr, copywriting, sport en evenementen, kwam al snel het idee om met andere mensen te gaan wandelen. Door haar leeftijdsgenoten wordt wandelen vaak als suf gezien. Haar missie is dan ook om wandelen weer hip te maken.

 

In samenwerking met uitgeverij Spectrum mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 29 september. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Ester - 23 september 2021

Als natuurliefhebber en wandelcoach ben erg benieuwd naar de inhoud en zou graag een exemplaar ontvangen.


Malou Bense - 22 september 2021

Geweldig. Wandelen in de natuur heeft bij mij ook bijgedragen aan het herstel van mijn burn out. Ik ben heel benieuwd naar Nederlandse wandelmogelijkheden.


monique - 21 september 2021

Leuk boek om spelenderwijs mijn cliënten naar buiten te krijgen!


sonja - 21 september 2021

Leuk boek met een bijzondere insteek voor mij als wandelcoach.


Martin Ruis - 16 september 2021

Ben echt reuze benieuwd .....thats all


Marjon - 16 september 2021

Ik wil graag alle wandelingen uit dit boek gaan doen, voor mijn gezondheid. R2n


Anita Dubbelhuis - 16 september 2021

Zeer benieuwd naar dit boek. Zit zelf in het proces van levensstijl verandering na diagnose milde vorm van Crohn.


Frans Hoeke - 16 september 2021

Ik mag al jaren mensen ondersteunen om in het kader van hun overgangssituatie mee naar buiten te gaan om daar de natuur en anderen te ontmoeten. Graag blijf ik zelf ook gevoed in inspiratie en deskundigheid. Het boek is hierbij zeer welkom????


Zjev van Dun - 16 september 2021

Mijn verwachting is dat dit boek mij gaat ondersteunen om meer mensen uit mijn buurt een stap verder uit de deur te laten zetten.


J. Dokkum - 16 september 2021

Vertragen en verstillen dat zou ik graag willen. Dus ik doe mee met deze actie en wacht in alle rust op jullie reactie:)


Kathy Geldhof - 16 september 2021

Omdat ik ervan overtuigd ben dat terugkeren naar onze oorsprong (de natuur) de meest helende oplossing is voor veel maatschappelijke gerelateerde gezondheidsproblemen


Henk Pauwels - 16 september 2021

Het persoonlijke drama en bewustwording als bron om leefstijl te kantelen - back to basics - waardoor levenskwaliteit...


gonja Hikspoors - 16 september 2021

Leuk om te lezen over wandeleen en nieuwe wandeltips te krijgen


Joep Wijsbek - 16 september 2021

Dit lijkt me een belangrijk boek. Ik ben zelf als vrijwilliger verbonden aan een Inloophuis voor mensen met kanker en ervaar daar hoe belangrijk het voor deze mensen is om, al wandelend, in contact te zijn met de natuur. Dit boek zou mij kunnen helpen hen daarin nog beter te begeleiden.


Lilian - 16 september 2021

-


Masé Sutterland - 16 september 2021

Graag ontvang ik het boek. Zo kan ik zelf gezonder worden en wellicht anderen inspireren hiertoe.


Wil Broeders - 16 september 2021

Ik geloof zeker dat in de natuur wandelen of fietsen helend is.


Herman Derks - 16 september 2021

Ben heel benieuwd naar de inhoud van dit boek.


Lia Hoetjes - 16 september 2021

Oh wat een mooi cadeau deze uitgave. Sluit helemaal aan bij waar ik nu met mijn aandacht ben. Ik hoop van harte dat ik de gelukkige mag zijn. Hgr. Lia


lia kemp lassche - 16 september 2021

omdat ik onze coaches graag nieuwe frisse wandelingen wil aanbieden om met onze klanten te lopen


Linda - 16 september 2021

Ja! Ik sta voor je neus te springen met mijn wandelschoenen al aan. Je zou mij (en anderen hierdoor) een ontzettend groot plezier doen met het boek. Ik ben al jaren uit de running (zonder inkomsten/uitkering) en wil heel erg graag mijn wijsheid die ik heb mogen opdoen als ik voldoende ben hersteld met mensen in de natuur gaan gebruiken. Voor nu en straks, voor mezelf en anderen, komt het boek dus in heel goede handen. Groetjes en ik wandel even een rondje totdat ik van blijdschap mag gaan springen als ik van jullie het goede nieuws krijg dat ik één van de drie gelukkigen ben!


eveline - 16 september 2021

Wat een leuk boek lijkt me dit! Ik voel me vaak zo onthand in de natuur, en dit boek kan me daarin wat op weg helpen, denk ik. Bovendien mooi om anderen hierin daarna ook wat op weg te kunnen helpen...


jasperina - 16 september 2021

geweldig boek lijkt mij


Henk Pol - 16 september 2021

Zeer herkenbaar en voor deelnemers een laag-drempelige activiteit. Zeer interressant.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.