maandag 11 januari 2021

Weggeefactie: De therapeutische relatie in de ggz

Tien intieme verhalen uit de spreekkamer van de eerstelijnspsycholoog

De therapeutische relatie is het essentiële instrument in iedere psychologische behandeling. Aan de hand van tien pakkende verhalen, zet de auteur haar vak in de schijnwerpers. Met humor en op basis van jarenlange ervaring belicht ze beide perspectieven, dat van de cliënt en van de behandelaar. Ze schetst hoe intensief, intiem en uniek die relatie kan zijn. Er wordt gelachen, gehuild en gevloekt: een eerlijke en persoonlijke inkijk in het werk van een zelfstandig gevestigde eerstelijnspsycholoog.

Net voor het inleveren van De therapeutische relatie in de ggz brak het coronavirus uit, en daarmee veranderde de therapeutische relatie. Een verhaal daarover mocht niet ontbreken en is als epiloog toegevoegd.

Drs. Anja de Bok is gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en NIP geregistreerd eerstelijnspsycholoog. Ze is mede-praktijkhouder van een zelfstandig gevestigde maatschap in de gb-ggz.

 

In samenwerking met Uitgeverij Lannoocampus Nederland mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 26 januari. De winnaars worden woensdag 27 januari per e-mail geïnformeerd. 

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.