woensdag 15 januari 2020

Weggeefactie: Dit is Autisme

'Dit is autisme’ van Colette de Bruin is de langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’. Dit boek verbindt wetenschappelijke kennis over het brein van mensen met autisme aan gedrag dat je ziet en de praktische aanpak. De nieuwste inzichten uit de literatuur zijn hierin verwerkt.

In ‘Dit is autisme’ wordt de methodiek van Geef me de 5 wetenschappelijk onderbouwd door dr. Fabienne Naber. Geef me de 5 heeft voor alle herkenbare problemen bij autisme een praktische oplossing, want de Bruin en Faber weten waar de verstoring in het brein zich bevindt. Dit maakt ‘Dit is autisme’ dan ook uniek. Wie dit boek leest, zal door de herkenbare momenten en de bijbehorende wetenschappelijke onderbouwing dan ook vaak een ‘ah-ervaring’ hebben. Je krijgt hierdoor direct nieuwe inzichten in de omgang met iemand met autisme.

In samenwerking met de auteur mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt t/m 28 januari 2020. Winnaars worden woensdag 29 januari per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.