dinsdag 11 juni 2019

Weggeefactie: Emotiekaarten met complete handleiding

Emoties zijn overal en bijna ongemerkt sturen ze voortdurend ons gedrag – zeker ook in organisaties. Gezichtsexpressies maken dit zichtbaar. In onze onderlinge communicatie gebruiken wij er tot tienduizend en we tonen en herkennen ze grotendeels onbewust. De Emotiekaarten helpen emoties te herkennen en benutten.

Hoewel emoties niet altijd verwijzen naar feiten, zijn ze een belangrijke bron van informatie. Emoties laten alleen zien wat mensen beweegt, en wat er volgens hen speelt in een organisatie. Als je dat helder krijgt, gaat de energie stromen. Mensen worden gemotiveerd, communiceren helderder en bereiken wat ze willen. Dit geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor de samenwerking in een team of de organisatie als geheel.

De veertig Emotiekaarten bevatten elk een direct herkenbare emotie en toelichting. De handleiding hierbij biedt een flink aantal uitgewerkte spellen voor individuen en groepen. Alles is gebaseerd op wetenschappelijke theorie en uitgebreid getest in de praktijk.

Als coach, trainer of docent, leidinggevende of adviseur kun je de kaarten gebruiken bij je begeleiding van organisaties en professionals, om belangen in kaart te brengen, beslissingen te nemen, rollen te definiëren en processen te sturen. Met de Emotiekaarten wordt motivatie werkbaar.

In samenwerking met Management Impact Academy mogen we 3 exemplaren van dit spel weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 25 juni. De winnaars worden woensdag 26 juni per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen in deze weggeefactie.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Maaike - 28 juni 2019

Wat mooi om mee te werken voor mijn klanten en mij.


Inge - 24 juni 2019

ik leerde en weet nu: emoties komen van rechts en hebben dus altijd voorrang;-) Tegenwoordig vormen ze de kern van mijn werk. Ik word blij bij de gedachte deze kaarten hiervoor te kunnen gebruiken!


Gerard Wagemakers - 22 juni 2019

Ik werk in het onderwijs met nieuwkomers, kinderen die recent in Nederland zijn gekomen en nog Nederlands moeten leren en 'inburgeren'. Zij komen overal vandaag en uit allerlei situaties (gezinshereniging, economische vluchtelingen, uit oorlogsgebieden of kinderen van expats). Sommige kinderen komen getraumatiseerd aan, hebben veel meegemaakt en sowieso gaat eenieder van hen door een soort proces van gewenning nu zij in een ander land wonen, met een andere taal, cultuur en gewoontes. Deze emotiekaarten zouden een ontzettend mooie aanvulling en verrijking kunnen zijn bij het trainen van sociale vaardigheden in de klas en het begeleiden van deze leerlingen in dit proces!


Marcel Koomen - 21 juni 2019

Ik werk veel met ondernemers en dat zijn echte doeners en emoties zijn toch vaak nog lastig om te bespreken. Het lijkt me een mooi hulpmiddel om in te zetten.


Jacqueline Chaigneau - 20 juni 2019

Wil deze kaarten graag 'uitproberen' bij mensen die lijden aan Alzheimer. Voor deze groep is het benoemen van emoties vaak niet mogelijk maar vanuit herkenning wel zichtbaar.


Henny - 20 juni 2019

Wij hebben als Centrum voor Verborgen Verlies het woud van emoties ontwikkeld. Ook kaarten maar dan met woorden (emoties). Ik denk dat dit een heel mooie aanvulling hierop kan zijn. Daarom wil ik ze graag uitproberen.


Jarno - 18 juni 2019

Geweldig deze set kaarten. Ik ben juist ook benieuwd wat dit bij kinderen met autisme doet. Is een uitdrukking aan te leren?


Sanja - 18 juni 2019

Ik wil ze graag, precies om de reden die de cover van het boek aangeeft. Pas wanneer men zijn emoties herkent en erkent kan die groeien.


Lenneke - 18 juni 2019

Een leuke aanvulling! Lijkt me leuk om in de ouderkamer mee aan de slag te gaan. Denk dat er veel mensen nog wat van gaan leren!!


Annemieke - 18 juni 2019

Gaaf! Zowel als coach als voor mijn klassen, als docent en als mentor.


Ester - 18 juni 2019

Ik zou graag een set kaarten ontvangen en uitproberen in mijn coachpraktijk. I


Anja Ooteman - 18 juni 2019

Perfect! Heel goed te gebruiken voor mijn Rots en Watertrainingen! In de les waarbij emoties en lichaamstaal wordt behandeld zou dit een mooie toegevoegde waarde zijn!


Dick van der steen - 17 juni 2019

Wat zullen de emoties en dit spel veel positiviteit genereren


Annette Koevermans - 17 juni 2019

:-)


anneke geerse - 17 juni 2019

onze toekomst wordt meer leven vanuit het hart , daarbij zijn het benoemen van emoties onmisbaar


joop kools - 17 juni 2019

Ik ga binnenkort afscheid nemen van Lister omdat ik met pensioen ga. dit zou een heel mooi afscheidscadeau zijn voor de Lister Academie


Nicoline - 17 juni 2019

Boeiend! Graag ontvangen om ze in te zetten.


Irma - 17 juni 2019

Ja, ik win graag een setje kaarten


Aaf-Anton Gerhardt - 16 juni 2019

Wat goed dat deze kaarten nu bestaan! Ik werk als therapeut regelmatig met mensen met autisme, en voor hen is het zeer belangrijk om emoties te leren lezen vanuit gezichtsuitdrukkingen. Ik kom dus heel graag in aanmerking voor een setje! Hartelijke groet, Aaf-Anton Gerhardt


Cathy De Schryver - 16 juni 2019

Interessant! Lijkt me zeer bruikbaar!


E - 16 juni 2019

Lijkt me heel interessant!! Merk dat spellen goed werken in de praktijk.


Margo van Dijk - 16 juni 2019

intrigerend! Ben heel benieuwd naar wat dit los gaat maken bij mijn coachees!!


Annet - 16 juni 2019

Wil deze kaarten graag winnen. Ben bezig een eigen coachingpraktijk op te zetten en kan deze goed gebruiken.


Marianne Mathijssen - 15 juni 2019

Heel welkom, nuttig en bruikbaar!


marianne mathijssen - 15 juni 2019

Zou graag dit spel winnen en dan gebruiken in mijn maandelijkse ontmoetingsgroep voor ouderen.


Yolanda Schaap TinkOm Coaching & Training - 15 juni 2019

Deze kaarten zou ik heel goed kunnen gebruiken tijdens teamtraining / coaching.


Esther - 15 juni 2019

Mooi product. Nu gebruik ik de 5 emoties van Disney's Inside out om kandidaten hun eigen emoties te laten herkennen en erkennen. Om bij andere emoties te lezen werkt dat niet en zou dit een leuke aanvulling zijn.


Esther - 14 juni 2019

Mooi om de Emotiekaarten te gebruiken in onze trainingen en coach trajecten. Trainingen Effectief Samenwerken of Ultieme klantbeleving, maar ook bij de workshop Face Reading! Wij zullen er met veel enthousiasme gebruik van maken!


danielle vlaanderen - 14 juni 2019

Mooi om hiermee met jongvolwassenen te werken. Dat kan bijdragen om burnout klachten te voorkomen. Daar zou ik de kaarten voor inzetten.


H van Dort - 14 juni 2019

Erg interessant. In mijn studie Executive Coaching is dit het thema waar ik mij verder in verdiep en onderzoek naar doe.


Hilly Welmerink - 14 juni 2019

Het lijkt me heel leuk om deze emotie kaarten te winnen. Ik kan ze goed gebruiken in mijn werk en voor mijn opleiding.


Sonja Huizinga - de Jong - 14 juni 2019

Mooi hulpmiddel bij het werken met clienten ????


Bruno Swinnen - 14 juni 2019

Emoties zijn de spiegels van de ziel van het individu en van het team


Irene van Erp - 14 juni 2019

Lijkt me leuk om een exemplaar te mogen ontvangen en te kunnen gebruiken in diverse trainingen binnen onze instelling.


Fenna Moehn - 14 juni 2019

Bijzonder om deze actie in de mail je kwetsbaarheid inzetten te zien. Afgelopen tijd ben ik voor coaching me aan het verdiepen in de waarde van kwetsbaarheid. Ik zou de kaarten graag winnen en gaan gebruiken als hulpmiddel om emoties te herkennen en te benoemen in coachingssessies met vrouwen en jonge tienermeiden.


Greetje - 14 juni 2019

Emoties ontrafelen is mijn doel! Spelen helpt daarbij Wat zou ik graag zo'n spel ontvangen!


hans valster - 14 juni 2019

ik wil graag weten hoe nieuwsgierig eruit ziet, want dat ben ik wel geworden


Cynthia - 14 juni 2019

JA, dit wil ik graag winnen en met m'n leerlingen aan de slag.


Folko Jan - 14 juni 2019

Ik ben benieuwd naar de praktische toepassing.


A.L. Ruiter - 14 juni 2019

Geachte lezer, Mijn emoties werden onaangenaam gestuurd door uw bericht. Het is geen weggeefactie, maar een loterij. Ik denk iets waardevols te krijgen, maar ik word misleid. Daar houd ik niet van. Uw actie vind ik ongepast. Met vriendelijke groet, Alex Ruiter


Anneke Blokzijl - 14 juni 2019

Ik wil graag meer energie laten stromen in mijn team m.b.v. deze kaarten.


Limke Schopman - 14 juni 2019

Emoties zijn de drijfveren voor ons mens zijn. Ze brengen ons in beweging. Zo ook mij. Gedreven in het werken met ouderen die mogelijk hoogbegaafd zijn, hoop ik met hulp van deze emotiekaarten samen met hen verrijkende ervaringen te maken.


Maria Pulskens - 14 juni 2019

Ik heb wel interesse in deze set emotiekaarten die ik kan gebruiken in mijn werk


Soezie - 14 juni 2019

Niet geschoten is altijd mis :)


Maaike Ploeg - 14 juni 2019

Mooi om in te zetten bij verschillende processen. Ben heel nieuwsgierig en zet een positieve emotie in om te kunnen winnen....


Erik Huisman - 14 juni 2019

Non verbale communicatie heeft een groter aandeel in de communicatie dan verbale communicatie. Mooi om te zien, dat er nu ook emotiekaarten ingezet kunnen worden om in gesprek te komen, die een voor iedere doelgroep een herkenbaar niveau heeft.


marij witbraad - 14 juni 2019

dit is handig voor mensen die moeilijk hun emoties kunnen uiten!! Wow ik hoop dat ik win!


ap.grijseels - 14 juni 2019

I want to face my emotions too !!! Conciously


Wil van Stee - 14 juni 2019

Een mooi stel kaarten die ik prima kan gebruiken bij communicatie trainingen zoals verbindend communiceren.


Mary Amodeo - 14 juni 2019

Graag zou ik deze kaartenset willen gebruiken voor de begeleiding met mijn studenten op het mbo die emotioneel vastlopen. Groet, Mary Amodeo Docent en Psycholoog


jan egbertsen - 14 juni 2019

Interessant


Frouke Visser - 14 juni 2019

Die kan ik goed gebruiken als trainer/ coach. Vaak zijn dit een bron van miscommunicatie.


mariyan gardenier - 14 juni 2019

Goed inzetbaar voor studenten Omgangskunde


yke radema - 14 juni 2019

dat lijkt mij een hele mooie om het verschillende clienten te ervaren hoe dit spel werkt


Kathy De Clercq - 14 juni 2019

Werkzaam als massagetherapeut : lichaam en geest in balans brengen.


Nienke - 14 juni 2019

Face my chances!


Mieke - 14 juni 2019

Daar kan ik zeker wat mee, welkom emoties!


John bakker - 13 juni 2019

Als leidinggevende in een hoog emotionele werkomgeving wordt ik zeer geprikkeld om aan de slag te gaan met de emotiekaarten en de emoties te stroomlijnen naar samenwerking


Pauline P. - 13 juni 2019

TOP! misschien mag ik winnen!!!


Winfried Timmers - 13 juni 2019

100% boeiend!


Cynthia Brandt - 13 juni 2019

Ik ben benieuwd. Interessant!


Lydeke van Roon - 13 juni 2019

wat een ongelofelijk leuke winactie!


Carin - 13 juni 2019

Ik ben benieuwd.


Fiona - 13 juni 2019

Dit is een geweldig hulpmiddel om deelnemers in training en kandidaten in coaching het verschil te laten zien tussen waarneming en interpretatie. Ik word erg blij ;-) als ik deze win!!


Nella Houtman - 13 juni 2019

Ons gedrag wordt voor een groot deel bepaald door ons zoogdierenbrein en veel minder dan we denken door onze frontale cortex. Deze kaarten helpen mij om mijn coachees hiervan bewust te maken.


rudi - 13 juni 2019

maak me gelukkig en niet verdrietig en bezorg me de emotiekaarten .


majuschka pommerel - 13 juni 2019

dit zou zo goed in mijn manier van werken passen!♥


Ben van de Klundert - 13 juni 2019

eyeopeners!


Hanneke suvaal - 13 juni 2019

als -beginnend- coach en als -een beetje meer ervaren- moeder spreken de emotiekaarten tot mijn verbeelding. Als spreken niet vanzelfsprekend is en het onderkennen van emoties moeilijk gaat voorzie ik een prachtig instrument in de emotiekaarten.


Kees Jongman - 13 juni 2019

Emotionele communicatie verteld ons veel over onze waarom vraag. Over jezelf en bij anderen.


Henk Pol - 13 juni 2019

Lijkt mij een mooie aanvulling op /bij bestaande methoden.


Marjo van Horne - 13 juni 2019

Goedenavond Een hele mooie actie De emotiekaarten passen perfect in mijn praktijk voor integrale leefstijlcoaching. Waarbinnen emotie een van de vijf dimensies waarmee wordt gewerkt betreft, Fantastisch als ik deze zou mogen ontvangen.


Kees Jongman - 13 juni 2019

Emoties vertellen iets ons over onze waarom? Wat motiveer drijft ons om iets wel of juist niet te doen.


Inge Trilsbeek - 13 juni 2019

Ik werk met groepen en ben altijd nieuwsgierig en creatief met nieuw materiaal wat ik kan inzetten. Superleuk Inge


Geerard Baart - 13 juni 2019

Bewust en onbewust sturen onze emoties ons gedrag. Lijkt me een mooie set om bewustwording te bewerkstelligen.


Hanny barelds - 13 juni 2019

Als behandelaar in de verslavingszorg zou dit een uitstekende tool zijn die ik kan gebruiken bij mijn LVB- en andere clienten


Roxane Beumer - 13 juni 2019

Waardevolle tool voor zelfreflectie in het nemen van de regie in authentiek gedrag


Carole van de Logt - 13 juni 2019

Wouw wat een gave kaarten!


Daan Verwaaijen - 13 juni 2019

Als coach docenten ben ik zeer benieuwd naar deze kaarten


Babette Mols - 13 juni 2019

Ik zou deze kaarten wel in willen zetten bij de weerbaarheidstraining voor vrouwen in de vrouwenopvang waar 1 van de onderwerpen is het herkennen en erkennen van je gevoelens.


Michel Vandermeulen - 13 juni 2019

ik geloof niet in de eenduidigheid en geldigheid van conclusies op basis van alleen gezichtsuitdrukkingen, maar ik wil mijn eigen uitgangspunt in vraag stellen a.d.h.v. wat u aanbiedt.


Gerlind Fuge - 13 juni 2019

Er mooie actie geeft positieve energie!


Marjon vd Meerendonk - 13 juni 2019

Ik zou heel graag deze emotiekaarten willen gebruiken bij gesprekken met mensen met hersenziekten en hersenschade. Ik hoop dat het hen helpt om hun emoties bespreekbaar te maken en deze emoties te erkennen.


Yvonne - 13 juni 2019

Leuke actie.


P. van Eeuwijk - 13 juni 2019

Bij deze wil ik graag kans maken op de set emotie kaarten. Mvg.,


Floor Overman - 13 juni 2019

Wat een mooie kaarten! Ik zou deze kaarten met uitgewerkte spellen heel graag willen gebruiken bij het coachen van professionals binnen het Ouder en-Kindteam waar ik werk. Vriendelijke groet, Floor Overman


Jannie Terlouw - 13 juni 2019

Daar word ik nou helemaal ???? van!


Dorine Lycklama à Nijeholt - 13 juni 2019

Ik heb net meegedaan aan de weggeefactie. Volgens mij staat er een foutje in de bevestiging. Hier staat dank voor het meedoen. Winnaars krijgen 24 april bericht. Volgens mij moet dat 26 juni zijn. Met vriendelijke groeten Dorine Lycklama à Nijeholt


Eveline Kempenaar - 13 juni 2019

Ik wil graag in aanmerking komen voor de emotie kaarten. :-)


Sofie - 13 juni 2019

Een ideaal instrument om te gebruiken in de psychiatrische instelling waar ik werkzaam ben.


Alana - 13 juni 2019

Perfecte tool voor te gebruiken in training zelfzorg!


Ingrid van den Brink - 13 juni 2019

Wat een leuke actie. Ik kan deze kaarten heel goed gebruiken. Zowel in mijn praktijk als privé.


Ingrid van den Brink - 13 juni 2019

Wat een leuke actie. Ik kan deze kaarten heel goed gebruiken. Zowel in mijn praktijk als privé.


Heleen - 13 juni 2019

Het lijkt me bijzonder zinvol en leuk om te gebruiken bij de komende familie-reunie en bij de bijeenkomst komende herfst met studenten!Ben zeer benieuwd!


bernadette von den benken - 13 juni 2019

dit is een mooi middel om emoties bespreekbaar en zichtbaar te maken.


Dagmar Ambachtsheer - 13 juni 2019

Er zit zoveel emotie in de sector waar ik veel werk, het sociaal domein. Ik ben nieuwsgierig of het kan dienen om daar de collectieve emoties te kunnen duiden.


Jeannette Vermeulen - 13 juni 2019

Ik ben benieuwd. De set ziet er mooi uit!


christel langejan - 13 juni 2019

ik wil ze graag gebruiken bij mijn emotielandschap oefening !!


Evelien - 13 juni 2019

van waarde voor degene die tegenover je zit en begrijpen wil wat er gebeurd maar ook om je zelfinzicht te vergroten


Inge Strauven-Bunt - 13 juni 2019

Als Coach kan ik deze kaarten heel goed inzetten voor de professionals in de Zorg waaronder ook artsen. Zij zijn vaak heel theoretisch en de kaarten zijn een geweldig middel om hen op emotie te kunnen coachen. De kaarten zie ik als ondersteuning en leidraad iemand sterker te maken. Een grote meerwaarde!


eelco jongenburger - 13 juni 2019

Met emotiekaarten spelen....lijkt me lastig met een pokerface :-)


Eelco Jongenburger - 13 juni 2019

Kijk elkaar eens in de kaart ;-)


Wierenga - 13 juni 2019

O, wat zou het toch mooi zijn met deze kaarten te werken nog meer blik op elkaar te krijgen!


Soma Neuts - 13 juni 2019

Heel nuttig om stil te staan bij emoties van jezelf en anderen in je team


Anna van Eldijk - 13 juni 2019

Lijkt me een geweldig hulpmiddel om supervisanten zicht te laten krijgen op wat ze voelen en wat ze daar non verbaal van communiceren.


Marijke - 13 juni 2019

In een Cgg helpen we iedere dag jongeren emoties begrijpen, voelen, lezen...komt altijd van pas


Henny van den Berg - 13 juni 2019

In mijn werk met patienten via een patiënten blijkt tijdens de psychosociale ondersteuning interpretaties van emoties een belangrijk onderwerp. Daar helpen deze kaarten vast heel goed bij.


Bob De Pourque - 13 juni 2019

Voortdurend op zoek naar balans emotie en ratio. Dus zeer geïnteresseerd. Bob


Jan-Cees van de Lustgraaf - 13 juni 2019

Het zou voor mij een handige tool zijn in mijn coachpraktijk Een handig en helpend middel om te coachen op het gebied van omgaan met emoties en het (h)erkennen ervan .


Marianne - 13 juni 2019

Fijn, kijken en benoemen van emoties. en dat ze er dan ook mogen zijn! Een mooie aanvulling op de ZijnsWijzers die het gevoel achter een karaktereigenschap weergeven..


Eveline - 13 juni 2019

Ik ben super nieuwsgierig naar deze kaarten en hoe ik ze kan inzetten als docent en coach!


Marit - 13 juni 2019

Soms is het zo lastig om woorden te geven aan wat je voelt. Kaarten zijn dan een kadootje om de emotie van de klant goed in 'kaart' te brengen. Kom maar op!


Robin Schattefor - 13 juni 2019

vanuit emotie naar motivatie met emotiekaarten werkbaar bruikbaar in iedere situatie graag win ik een exemplaar


Anneke - 13 juni 2019

Over emoties, die van jezelf en die van anderen, kun je nooit genoeg weten.


Josefine Boertjens - 13 juni 2019

Het lijkt me een prachtige tool om in te zetten bij coaching.


ellen wiersema - 13 juni 2019

>70% van onze communicatie is non-verbaal, zo belangrijk om en emoties te kunnen lezen. mooi zo'n set kaarten ter ondersteuning bij mijn coaching


Helmi Hammann-Kortekaas - 13 juni 2019

Lijkt me nuttig


jeroen - 13 juni 2019

kwartetten is emotie


Sonja - 13 juni 2019

Lijkt me een interessante tool om te gebruiken.


Cor - 13 juni 2019

Mooi hulpmiddel om emoties bespreekbaar te maken....


Mechtelien Radstake - 13 juni 2019

beelden werken beter dan tekst


Renate Hullegie - 13 juni 2019

Handig bij mijn werk!


Nathalie Bougie - 13 juni 2019

Emoties maken verlangen en pijn zichtbaar. Lijkt mij een waardevolle aanvulling voor mijn werk met klanten. Hartelijke groet Nathalie Bougie


Ben - 13 juni 2019

even een kaartje leggen


Petra Brinkman - 13 juni 2019

Een mooie handreiking om in mijn Onderwijsteam of met de leerlingen moties te bespreken. Die mogen er zijn, worden ze (h)erkend? Groet Petra


Annette Oppenberg - 13 juni 2019

Ik coach zich ongelukkig voelende mensen naar meer zelf-acceptatie en zelf-liefde. Emoties herkennen en omarmen is een heel belangrijk onderdeel van hun proces. De Emotiekaarten helpen zeker bij de motivatie naar de gewenste verandering!


Femia Spijkerman - 13 juni 2019

In mijn werk als verliescounsellor heb ik veel te maken met emoties. Deze kaarten lijken mij erg geschikt om de emotiekant van het verwerkingsproces, te ondersteunen en te activeren.


Désirée van Golen - 13 juni 2019

Emoties en de onderliggende drijfveren bepalen voor een groot deel hoe je op je omgeving en omstandigheden reageert, jezelf en je team daarin herkennen zal zeker van waarde zijn voor het functioneren van een team als emotioneel volwassen(er)


Adrie Schimmel - 13 juni 2019

De Emotiekaarten komen goed van pas tijdens (team)coaching. Ik wil ze graag gaan gebruiken! Is een mooie aanvulling op de dobbelsteen met gezichtjes die ik nu gebruik.


Karien van Dijk - 13 juni 2019

Ik werk als SLC en docent social skills in het hoger onderwijs met studenten vanuit een brede diversiteit aan culturele achtergronden. Ik merk dat openheid vanuit veel culturen 'not done' is. Om te kunnen reflecteren op je eigen houding en handelen is het herkennen en erkennen van je eigen emoties en die van anderen van groot belang. Deze kaarten zouden een mooi hulpmiddel kunnen zijn tijdens de lessen persoonlijke en professionele ontwikkeling!


Yvonne Looye - 13 juni 2019

Ja graag!


Saskia van der Lei - 13 juni 2019

Voor mijn normaal tot hoogbegaafde clienten met ASS is dit ook een erg bruikbare tool die kan bijdragen aan betere communicatie in allerlei settings.


Yo Deckers - 13 juni 2019

top!


C. van Leeuwen - 13 juni 2019

In mijn werk met mensen en jeugdigen met LVB is dit - los van de emoji's - een goede aanvulling.


Wilma Walhout - 13 juni 2019

Voor de beleving achter de woorden: KIJK! Ongetwijfeld een mooi instrument om mee te werken.


Herma - 13 juni 2019

Ik werk vooral met kinderen en tieners, plaatjes helpen enorm bij het coachen! Ik wil ze wel proberen!


ria Logtenberg - 13 juni 2019

goed te gebruiken bij het hospice waar ik als vrijwilliger werk. De emoties van de gasten leren lezen is een erg belangrijk onderdeel van ons werk.


Carl Callewaert - 13 juni 2019

ik kreeg in ieder geval een glimlach op mijn gezicht bij het zien van deze actie ;-)


Susy Willems - 13 juni 2019

Prachtig instrument om teamleden te begeleiden in bewustwording van de eigen interpretaties van emoties en onderlinge verschillen hierin. Vandaaruit het gesprek aan te gaan over behoeften. Help mij helpen, ik wil :-) !


Wim Braaksma - 13 juni 2019

Als trainer coach docent ben ik voortdurend met studenten in gesprek over hoe te ‘navigeren’ in emotie in relatie tot eigen leiderschap/lijderschap. Ik denk dat de kaarten zeer zullen helpen in deze.


marit veenstra - 13 juni 2019

Lijkt me super om te gebruiken bij teamontwikkeling en individuele coaching


M. Ramackers - 13 juni 2019

Ik begin mijn begeleidingsgesprek bijna altijd met de vraag: “Hoe gaat het?” Ik neem dan geen genoegen met het standaard antwoord, maar beschrijf dan de emotie/gelaatsuitdrukking die ik bij de ander zie en geef aan dat te willen bespreken. Voor de ander vaak een korte confrontatie, maar gelijk ook een uitnodiging om te verdiepen in het contact. De kaarten die jullie gebruiken kunnen daar een hulpzaam middel in zijn.


m.schuurmans - 13 juni 2019

Een mooi instrument voor het werken in communicatietrainingen. Ik maak er graag gebruik van.


Sari van Poelje - 13 juni 2019

Maak ik graag gebruik van.


Jacqueline Blase van der Meer - 13 juni 2019

Dat ziet er interessant uit! En een mooie manier om dat wat niet gezegd wordt letterlijk en beeld te brengen. Ik zou er graag mee werken.


Desiree Schriek - 13 juni 2019

Een geweldig instrument om emoties stap voor stap en op een veilige en luchtige manier bespreekbaar te maken. Eerst die van een ander, dan over jezelf! De diepgang kan ieder zelf bepalen. Dit ga ik zeker gebruiken in mijn werk als psycholoog en coach!


reina abbink - 13 juni 2019

Beste, In de fase van team- en organisatieontwikkeling van ons kinder- en jeugdpsychiatrisch centrum kunnen deze kaarten zowel voor de teams als voor de jongerenwerking een absolute meerwaarde zijn. Hopelijk vindt u dat ook. Dankuwel om onze vraag te bekijken. Reina Abbink


katha - 13 juni 2019

Heel graag : )


Annelies van der Horst - 13 juni 2019

Onlangs ben ik, met zeven collega's, als interne teamcoach opgeleid en gestart binnen de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). Wij verkennen met elkaar - voor ons - nieuwe methoden en werkwijzen, en dit zou er een zijn om eerst samen te gebruiken en daarna in de teams die we coachen. Heel veel belangstelling voor! Met groet, Annelies van der Horst

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.