woensdag 11 september 2019

Weggeefactie: Evidence-based coachen

“Hét boek voor wie als coach goed onderbouwd zijn vak wil uitoefenen. Toegankelijk geschreven en tegelijkertijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten in coaching.”
 

Veel mensen kiezen voor een beroep als coach of coachen, vanuit hun functie, anderen bij het bereiken van hun doelen. Coaching is echter vooral effectief als het onderbouwd, doelgericht en methodisch gebeurt. In dit boek wordt uitgelegd hoe een coach dit kan aanpakken. 
 

Dit boek is bedoeld voor elke (aanstaand) coach, of deze nu het beroep ‘coach’ vervult of vanuit een andere functie mensen coacht of wil gaan coachen. Coachen past daarbij helemaal in de tijdsgeest. Het stimuleert de zelfredzaamheid en participatie van mensen op een manier die bij hen past. In het eerste deel van het boek wordt ingegaan op de principes en werkwijze van coaching en evidence-based coaching (EBC). In het tweede deel van het boek worden vier van deze methoden beschreven: rationeel-emotieve therapie (RET), acceptance and commitment therapy (ACT), motiverende gespreksvoering, en oplossingsgericht werken. 

Het zijn allemaal methoden die een coach kan inzetten om invulling te geven aan EBC. 

Dr. Pieternel Dijkstra is sociaal psycholoog, auteur, wetenschappelijk onderzoeker, lector, ACT-trainer en consultant, zie www.pieterneldijkstra.nl
Dr. Eefje Rondeel is zelfstandig docent en trainer in de psychologie, zie www.eefjerondeel.com

 

In samenwerking met uitgeverij Educatief mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 24 september. Woensdag 25 september worden de winnaars per e-mail geinformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie. 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Anneke van Esterik - 18 september 2019

Graag ding ik mee naar een gratis exemplaar van dit boek


anjo markhorst - 18 september 2019

omdat ik momenteel de master organisatiecoaching volg, ben ik extra geïnteresseerd in evidence based coachen. Zeker omdat ik ook lees dat inzet van therapieën in coaching als evidence based wordt besproken, en ik naast coach ook therapeut ben. De scheidslijn tussen therapie en coachen is voor mij een belangrijke, dus ik ben benieuwd naar dit boek!


Ton Baan - 18 september 2019

Tegenwoordig is de behoefte aan evidence based groot, zo groot dat het bijna een 'evidence beest' wordt. Heel nieuwsgierig naar hoe evidence based coachen wordt ingevuld.


Heidi Lagast - 17 september 2019

Onderbouwd werken in coaching, eindelijk! Ik kijk er erg naar uit om dit boek te lezen en in te zetten tijdens het opleiden van remedial Teachers!


Jacqueline Vermeulen - 17 september 2019

Interessant boek, sluit goed aan op mijn werk in de aanpak van eenzaamheid.


Ron Weber - 16 september 2019

Zoals Lao Tse al zei; de weg die je bewandelt in je leven zie je als je je omdraait. Wat mooi dat we deze wandeling meer in het vooruitzicht kunnen zetten aan de hand van dit boek


Ria Arbouw - 16 september 2019

Dit lijkt mij een zeer waardevol boek. Ik ben nu aspirantcoach en doe de Kunstzinnig dynamisch coach opleiding. Ik zit in het 4e jaar en verdiep mij nu in allerlei stromingen en methode. Dit boek komt echt op mijn pad.


Monique Harthoorn - 16 september 2019

Lijkt me weer een mooie aanvulling voor mijn clienten en mezelf om nog breder te kunnen ondersteunen bij de hulpvraag van de clienten.


Monique Kapteijn - 16 september 2019

Ik volg de opleiding tot teamcoach (St!r en NOBCO) en ben beginnend coach. In mijn huidige werk als onderwijskundige maak ik veel gebruik van wetenschappelijk onderzoek. Ik zou dat ook graag als coach doen en ben bijzonder geinteresseerd naar de inhoud van dit boek! Met vriendelijke groet, Monique


Ingrid Bijlmakers - 16 september 2019

In mijn baan als paramedicus was evidence based handelen al een must. Nu in mijn nieuwe baan als coach heb ik ook behoefte aan gedegen en bewezen effectieve interventies. Dit boek zal ook helpend zijn in mijn NOBCO certificeringstraject. Dus graag maak ik kans op het winnen van dit boek en anders zal ik deze na woensdag 25 september zelf bestellen. Met gretige groet, Ingrid Bijlmakers


Sonja Brussee - 16 september 2019

Een goed boek om een goede coach te coachen!


Sytske Martens - 16 september 2019

Ook als Verzuim- en re-integratieadviseur is het zo belangrijk om de re-integrant zover te krijgen dat hij/zij zelfredzaam is. Het gaat om zijn/haar werk en niet het mijne zeg ik altijd. Graag zou ik dit boek willen hebben om weer wat meer handvatten daarbij te krijgen.


Yolanda Janssen - 16 september 2019

Heel graag zou ik dit boek willen winnen. Coaching wordt in mijn omgeving niet voor vol aangezien. Ik begeef mij in een wetenschappelijke omgeving. Hoe leuk zou het zijn dat ik door kennis uit dit boek het tegendeel kan 'bewijzen'.


marie-sophie linssen - 16 september 2019

mooi boek om in te zetten..


Waltred Jacobs - 16 september 2019

Fantastische actie, waar ik door een collega op gewezen werd.


Maarten Freriks - 15 september 2019

graag ding ik mee naar het gratis boek Evidence Based coachen


Johan Verheven - 15 september 2019

Enorm gefacineerd door ACT en benieuwd hoe ACT, RET en misschien wel andere modellen die evidence based zijn binnen te brengen in mijn coachings.


Irma de bruijn - 15 september 2019

Zou het graag gebruiken voor Peer to peer coaching voor onze studenten. Mooie lijdraad voor studenten om elkaar te coachen, lijkt me! Gr Irma


Jeanne de Groot - 15 september 2019

In mijn nieuwe baan als ga ik vooral werken volgens de oplossingsgerichte methode. Dit boek zou een steuntje in de rug zijn.


Anita Veldman - 15 september 2019

Interessant! Ben coach en wil eigen praktijk starten. Dit boek helpt in het zijn van een effectieve coach gericht op het geven van inzichten en de juiste helpende hand bieden aan anderen. Zodat zij beter zelf hun eigen pad bewandelen.


Gerard - 14 september 2019

Interessant!


Eefje Suilen - 14 september 2019

Ik ben net begonnen als coach te werken en struin de bieb wekelijks af op zoek naar boeken die mijn coach kwaliteiten kunnen verbeteren. Dit boek klinkt zeer interessant! Ik hoop een van de gelukkige winnaars te mogen zijn! :)


Vd Meerendonk - 13 september 2019

Wat een mooi boek!


Cynthia - 13 september 2019

Altijd op zoek naar verbreding verrijking van inzichten. Vooral gericht op wetenschappelijke basis.


Vincent Kortleve - 13 september 2019

Erg benieuwd naar dit boek en of het de titel waarmaakt. Coachen is erg in, boeken over coachen ook en daarmee wordt door auteurs van coachboeken van alles beweerd als zijnde effectief. Mogelijk dat dit boek wat licht kan werpen op deze vraag. Van de auteurs verwacht ik in ieder geval veel.


Helmiek Herberts - 13 september 2019

Altijd op zoek naar nieuwe inzichten en werkwijzen. Verrijkt je praktijk.


Wilma van der Touw - 13 september 2019

Als poh ggz is het zinvol om zoveel mogelijk helpende kortdurende methodieken eigen te maken.


Wiet Panen - 13 september 2019

Als docent toegepaste psychologie altijd op zoek naar de nieuwste wetenschappelijk inzichten rondom coaching.


Linda - 13 september 2019

Dit boek zou fantastisch zijn voor mijn nieuwe rol als teamcoach van een team met grotendeels nieuwe teamleden en de kennis zou ik goed kunnen delen met die teamleden die coach zijn geworden van onze studenten.


Folko Jan - 13 september 2019

nieuwsgierig..


Violette Brand - 13 september 2019

Zo aan de start van mijn eigen coachpraktijk altijd ‘hongerig’ naar meer basis en methoden. Evidence based klinkt als een goede basis, daar leer ik graag meer over.


Ine neven - 13 september 2019

coaching is effectief als het onderbouwd, doelgericht en methodisch gebeurt. Ja dat klopt, maar coaching onderscheidt zich ook van psychotherapie. daarom vind ik het niet verstandig om psychotherapeutische methoden in dit verhaal op te vieren. Geef deze methoden (bijv RET) dan een naam die beter past bij coachen, bijv socratisch coachen, want het ABC-model in RET is gelijk aan de opbouw van een socratische dialoog en het kralenspel als analysemethode.


founder of educreatie & leden - 13 september 2019

Educreatie als beweging richt zich op een andere manier kijken en bezig zijn met onderwijs & vorming.... Onderwijs is vanuit het perspectief van educreatie eigenlijk een verouderde term..... Coaching wordt veel ingezet om in het 'onderwijs'proces de lerende weer eigenaar te maken van zijn lerende proces... Dus benieuwd naar de opvatting in dit boek dat eindelijk EB onderbouwd is?!


wim scherpenisse - 13 september 2019

Ben al vele jaren werkzaam als lerarenopleider en herken dat een aantal methodieken die beschreven zijn in het boek bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling & leren van studenten. Natuurlijk ben ik nu nog nieuwsgieriger geworden of ik het wel goed doe zoals de beschreven methodieken overeenkomen met wat ik doe.... Ook Ik wil mij graag verder ontwikkelen & leren


Quillaume de la Terre - 13 september 2019

Eindelijk kan ik aan mijn werkgever laten zien dat coaching helpt, zeker zoals ik die de 4 methodieken hanteer die schrijfsters aangeven.


Tonny Adriaens- van der Ham - 13 september 2019

Ben heel benieuwd en lijkt mij een zinvol boek om in te zetten bij mijn coaching praktijk Psycho-sociale & Psycho-oncologische therapie. www.kanker-complementair.nl


CYnthia - 13 september 2019

SUPER! Mooi en heel interessant boek. Vooral direct toepasbaar.


Hanneke van Witzenburg - 13 september 2019

Dit nieuwsitem trok mij aan omdat ik als afdelingsmanager van vier afdelingen onbewust veel bezig ben met het stimuleren van medewerkers in hun zelfredzaamheid. Ik loop daarmee soms wel tegen mijn eigen onkunde aan en zou hier graag meer over willen lezen.


Annet Ruitenberg - 13 september 2019

Ik ben beginnend coach maar studeer ook psychologie aan de OU. Deze combi vind ik terug in dit boek en zou mij bijzonder helpen bij mijn opstartende coaching praktijk Dikokee. Graag kom ik in aanmerking voor dit boek.


Frank Hubert - 13 september 2019

Perfect voor mijn nieuwe coachingspraktijk!


Conja - 13 september 2019

Nu al verheug ik me erop om mijn kennis uit te breiden en op te frissen zodat ik van meer betekenis kan zijn voor mijn coachees, studenten en anderen om mij heen. Het doet mij altijd goed om mensen te helpen om verder te komen met de handvatten die ik zelf heb gekregen met opleiding, training of … een nieuw boek.


Karin Bruggeman - 13 september 2019

Als beginnend coach vind ik een gedegen aanpak heel belangrijk. Ik denk dat dit boek voor mij daar zeker een bijdrage aan kan leveren!


Adrie Beljaars - 13 september 2019

Ben enthousiast gemaakt en zou heel graag de perspectieven lezen en vooral uitproberen met mijn studenten op de Hogeschool van Amsterdam


Ans Janssen - 13 september 2019

MDe blik op je werk verfrissen is altijd goed. Ik laat me graag verrassen door andere of nieuwe inzichten. Doen wat werkt!


Ilonka de Gruijl - 13 september 2019

In mijn werk met mensen met nah en hun zoektocht naar mogelijkheden zou dit boek mij erg ondersteunen


AMG D - 13 september 2019

Probeer te bemiddelen waar nodig. Thuis, op straat in de stad en op het sportveld.


Lex Grijseels - 13 september 2019

Lijkt me fantastische voorbeelden van Evidence hebben. Dat heb ik soms weleens nodig om blijvend resultaat te kunnen bevroeden.


Veronique Wojsznis - 13 september 2019

Ik ben coach voor mijn gezin, voor al die prachtige mensen die ik ontmoet in mijn job, en in de eerste plaats voor mezelf! Benieuwd welke nieuwe inzichten de inhoud van dit boek mij kan geven...


Ine van Rijswijk - 13 september 2019

In onze zelfsturende organisatie is coaching heel belangrijk. En we gaan het nog steeds meer doen. Met teams en met individuen. Ik lees er graag meer over.


Esther Lageweg - 13 september 2019

Extra interessant nu ik bíjna aan de slag ga als online coach in een wetenschappelijk experiment. En ik win zo graag iets. :-) Esther


Paul Hardeman - 13 september 2019

Ik wil graag goed onderbouwd het vak van coach uitoefenen.


Suzanne van der Mee - 13 september 2019

Evidence based wordt steeds meer iets van deze tijd. Als coach moeten wij daarin mee gaan. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst serieus genomen worden in ons vak. Ik doe dan ook graag mee aan deze win-actie!


Lana - 13 september 2019

Goedemorgen, ik sta aan het begin van het opzetten van een coachings-traject. Dit boek klinkt alsof het mij kan helpen en ik doe dan ook graag mee met uw winactie. Hartelijke groet, Lana De Jong France


Ad van t Hof - 13 september 2019

Als hrm adviseur wordt mijn rol steeds meer coachend dan adviserend


Els Filius - 13 september 2019

Ik wil me verder verdiepen in life coaching van volwassenen die hun levensdoel zoeken.


Rob Fiege - 13 september 2019

Een prima boek om mijn kennis te verdiepen.


Els van der Giessen - 12 september 2019

Als coach, blijf je zelf ook leren o.a. door het lezen van een goed boek. Ik coach leraren in het (Speciaal) onderwijs en doe graag mee!


Martin Losscher - 12 september 2019

Jeetje, amper een maand abonnee van de Nieuwsbrief Positieve Psychologie, komt er al zo’n mooie actie voorbij. Word ik blij van! Het thema ‘evidence-based coaching’ interesseert me mateloos. Ik, 65 jaar jong, ben vijf en een half jaar geleden afgekickt van een serieuze, levensbedreigende alcoholverslaving. Sindsdien is mijn missie: het (als ervaringsdeskundig vrijwilliger) helpen en ondersteunen van jonge mensen (die ik ontmoet in meetings van AA, NA, CA) in hun prille herstel. Ik heb daartoe reeds één en ander aan trainingen gevolgd op het gebied van positief en spiritueel leven, oa op basis van de boeken ‘Voluit Leven’ en ‘Dit is jouw Leven’ van Ernst Bohlmeijer & Monique Hulsbergen. Daarnaast ook een training Menthal Heath First Aid. Voor mij zeer inspirerende, waardevolle trainingen, maar qua coachings-vaardigheden ben ik – denk ik – goed voor wat extra onderbouwing en verdieping. Daar komt het nu aangeboden boek goed bij van pas. Daarom svp mij als kandidaat voor een gratis exemplaar noteren. Als het boek mij gegund wordt, komen, als dank, de namen van de auteurs dezelfde avond nog voor in mijn avondgebed. Volledigheidshalve: als een gratis boek mij niet gegund wordt, ga ik het kopen. Maar gratis krijgen maakt mij blij-blijer-blijst.


Inge Strauven-Bunt - 12 september 2019

Ik doe mee! EBC wil ik inzetten voor mijn coaching van onze medewerkers in de Thuiszorg!!


Amber Vonck - 12 september 2019

Ik zou dit boek graag willen winnen, als fundering in mijn studie om kinderen te coachen op de basisschool. Ik denk dat ik ze beter zal kunnen helpen.


Lizet - 12 september 2019

Dit klinkt mij als muziek in de oren! Twee van mijn passies vereningd: Coaching en Evidence-Based werken. Ben erg nieuwsgierig naar dit boek!


Saskia - 12 september 2019

Als re integratie trainer ( o.a. ACTtraining )in de gevangenis werk ik met een mooie maar ook bijzondere doelgroep. Dit boek lijkt mij een waardevolle aanvulling voor mijn werk.


Michi - 12 september 2019

Niet alleen heel erg interessant, maar ook heel bruikbaar in de praktijk voor mij als docent en ook als student voor de opleiding Toegepaste Psychologie. Momenteel lees ik het boek sociale psychologie voor een vak van de opleiding. Ook dit boek lees met veel plezier. Dit gebeurt al dobberend in een zwembad met een lekker drankje erbij. Beter dan dit kan het bijna niet.


D Suurmond - 12 september 2019

Coachen kan net het verschil maken. Belangrijk om het dan wel verantwoord aan te pakken.


Jacqueline - 12 september 2019

Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek, m.n. naar het oplossingsgericht werken. Niet de oplossing aandragen, maar samen zoeken naar oplossingsrichtingen. Benieuwd wat de evidence hierover zegt.


Sofie Huuskes - 12 september 2019

Ik werk binnen de psychiatrie en leg veel huisbezoeken ook in het kader van de participatiewet. Methodisch werken zou heel helpend zijn. Daarnaast fijn om mer methodisch te werken in mijn stress counsel praktijk. Ik ben zeer benieuwd. Het zou een waardevolle aanvulling zijn.


karel verkerk - 12 september 2019

graag winnen


elvira - 12 september 2019

coaching....hoe meet je dat evidence based?


Goedele Laga - 12 september 2019

Evidenced -bases coachen spreekt me erg aan: ik vertrek graag vanuit hetgeen bewezen werd dat het werkt. Zeker met de integratie van de 4 methodes kan het alleen een sterk boek zijn.


L.gommans - 12 september 2019

Wat een geweldige actie en dan ook nog verschillende interventies kunnen bestuderen! Geweldig voor een ieder die met mensen omgaat! Graag wil ik hiervoor in aanmerking komen. Groet, een enthousiast lezer!


Aukje - 12 september 2019

Het boek Evidence-based coachen mag zeker niet ontbreken! ik ben erg benieuwd naar de inhoud van dit boek.


Conny van Leeuwen - 12 september 2019

Als coach bij o.a. id plein ben ik continue bezig om te bekijken wat de best beschikbare methode is voor dat wat je wilt bereiken. Evidence based werken is onze tweede natuur en het lijkt me geweldig om te lezen hoe zij over de methodes denken.


Paul J.Vinken - 12 september 2019

Mijn interesse is gewekt. Evidence-based coaching kan ondersteunend werken in mijn praktijk. Het houd mij en de coachee op koers.


Niels Kuulkers - 12 september 2019

Een mooie toevoeging aan de bibliotheek die we met een aantal studenten aan het vormgeven zijn om onze coachingsvaardigheden naar een hoger level te tillen.


Gildardo Gaviria - 12 september 2019

Lijkt me een interessant en leerzaam boek.


Bert - 12 september 2019

Coachen en zelfverantwoordelijkheid opkrikken horen bij elkaar.


Robin Schattefor - 12 september 2019

Graag kom ik in aanmerking voor dit boek


Maudy Ajanovic - van Oss - 12 september 2019

Mijn dochters zijn beiden hoogbegaafd maar zijn totaal verschillend. Beiden zijn helaas wel belast met o.a. faalangst en ik zou hen graag wat makkelijker door het leven laten gaan. Dit boek lijkt me een goede basis om kennis te maken met een aantal methodes en kan me misschien helpen om een uiteindelijk geschikte methode te kiezen waar ik me in kan gaan verdiepen en waarmee ik mijn kinderen kan ondersteunen.


Onno van Assema - 12 september 2019

Belangrijke stof in dit vakgebied waarin feiten en meningen zo vaak verward worden.


Marjolein - 12 september 2019

Zoveel mensen, zoveel benaderingen. Beetje extra onderbouwing is dus altijd goed.


Annemieke - 12 september 2019

Altijd op zoek naar evidence based. Wat heerlijk om een Nederlands boek met mooie methoden in de schoot geworpen te krijgen. Lang leven levenslang leren!


Arie van Kastel - 12 september 2019

Ja, dit boek wil ik wel.


joan ten hoonte - 12 september 2019

ben benieuwd naar deze hulp. verwacht er veel van.


Irma Kroes - 12 september 2019

Graag zou ik dit boek willen winnen. Ik zie het als aanzet om me verder te bekwamen in coaching/begeleiden/behandelen. Ik heb zin om dit boek te lezen!


Margreet Jansen - 12 september 2019

Ben benieuwd naar het boek, want zeer gemotiveerd (en bezig) met Evidence-based coachen. Laten zien waar het vak en wij voor staan.


Anita Hendriks - 12 september 2019

Ik doe mee aan de weggeefactie omdat: Dit boek mij inspireert, motiveert en hopelijk de handvatten aanreikt waar ik behoefte aan heb in mijn functie als -tegen-aan-praat-paal. Collegae zien in deze drukke individualistische tijden mij als uitlaatklep...


Rene Hendriks - 12 september 2019

Eindelijk het nut van coaching bewezen! Ik ben benieuwd naar de kracht van het bewijs (evidence)


Marcel Sanders - 12 september 2019

Handig om een praktijkgericht overzicht te hebben van bewezen methoden


Philien - 12 september 2019

Ik wil mij vanuit de studie toegepaste Psychologie graag verder verdiepen in het coachen. Leuk om een boek van 'mijn' docenten daarvoor te kunnen gebruiken.


Dunya - 12 september 2019

Mooi!


Katja - 12 september 2019

Gewoon omdat het kan ????. En omdat ik er beter van kan worden.


Ietze Oostinga - 12 september 2019

Om heel eerlijk te zijn, geloof ik niet zo in evidence-based. Want er is meer dan ons hoofd kan bewijzen. Maar ik laat mij ook graag uitdagen en overtuigen. Dus stuur maar op dat boek. En eerlijk is eerlijk: als het overtuigt, dan laat ik het weten.


Sandra van As - 12 september 2019

Eindelijk een boek waar de basis in eveidence based coaching is gelegd. Pieternel dijkstra was mijn docent in mijn opleiding toegepaste psychologie. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp coaching! Zou het fantastisch vinden om kans te maken op dit mooie boek.


Judith Groeneveld - 12 september 2019

Als aankomend psycholoog is het een hele opgave om uit alle werken degenen te kiezen die me ondersteunen mijn vak goed uit te oefenen. Eerdere (studie) boeken van Drs. P. Dijkstra zijn al zeer waardevol gebleken. Kijk uit naar deze uitgave!


monique van eck - 12 september 2019

zou een mooi cadeau zijn voor mijn collega die zich gaat toeleggen op coaching!


Irene Waardijk - 12 september 2019

Net hbo afgestudeerd met coachen als competentie en werkzaam als coach bij de politie, ideeën over een eigen praktijk, maken dat dit boek meer dan welkom is!


Alie Smit - 12 september 2019

Ik ben erg benieuwd naar dit boek, lijkt me een leerzaam boek.


Peter Minkenberg - 12 september 2019

Mooie nieuwe uitdaging om ermee te gaan werken!


Henny van Benthem - 12 september 2019

Zoekt u een professional om dit boek aan weg te geven? Dan houd ik mij van harte aanbevolen. Ik ben benieuwd of dit boek een meerwaarde heeft ten opzichte van al die andere coachingsboeken. Uiteraard geef ik het boek dan door aan alle coachende collega's binnen mijn organisatie.


John kistermann - 12 september 2019

Oh past mooi bij lessen die ik nu geef aan 75 studenten minor psychologie


Huub Voogd - 12 september 2019

Kan ik heel goed gebruiken voor mijn LOB uren op het ROC


reina abbink - 12 september 2019

Beste, Vooral het gegeven dat het boek 4 methoden beschrijft, maakt dat ik het heel graag zou willen lezen. Dankjewel alvast, Reina


Susan Daams - 12 september 2019

Ik ben erg benieuwd naar het boek!


Constant - 12 september 2019

Het boek lijkt mij sowieso een mooi cadeau. Om te ontvangen zeker of door gewoon te kopen.


marjan olyslager - 12 september 2019

Niet zo specifiek genoemd, voor mij wel heel relevant, het coachen van topsporters in hun ontwikkeling. Dat is waar ik veel tijd in actief ben, met liefdevolle scherpte. Dit boek levert me dan ook ongetwijfeld stof tot nadenken en uitvoeren op.


Renée Koelen - 12 september 2019

Wat een verrijking voor het coachen dat er nu dit boek is. coachen krijgt steeds meer body door het toevoegen van dit type versterking.


Lydia - 12 september 2019

Graag zou ik een onderbouwing en mijzelf willen verdiepen in het werken en coaching. Het boek sluit aan bij mijn behoeftes.


Anneke Krab - 12 september 2019

k heb zelf een coachopleiding gedaan maar ik bemerk dat op mijn werk mijn teamcoach niet coachend werkt. Een collega loopt daar fiks tegenaan; ik zou haar dit boek willen geven.


Paul - 12 september 2019

Graag ontvang ik het boek om te delen met een aantal collegae.


Marlie - 12 september 2019

Werkzaam als coach en student toegepaste psychologie biedt dit boek waardevolle informatie. Ik maak er graag kans op!


Irma visser - 12 september 2019

Heel graag!


hilde marien - 12 september 2019

ik maak graag kans op het boek evidence based coachen.


Maarten ter Burg - 12 september 2019

Mooie actie! Ik zal het boek lezen èn doorgeven aan één van de studenten die ik in het kader van onze HBO minor 'Coaching' begeleid.


Frank Smit - 12 september 2019

Ik ben onderzoekend of personal coaching iets voor me is dus wel geïnteresseerd in dit boek.


Roger - 12 september 2019

Als levensstijlcoach lijkt me dit waardevolle informatie


ben - 12 september 2019

vier mooi bouwstenen binnen coaching

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.