maandag 07 juni 2021

Weggeefactie: Finding Flow

Nieuw boek behandelt de unieke combinatie van persoonlijk leiderschap en een duurzamer leven.

Als we allemaal één betere keuze per dag zouden maken, dan zijn dat al meer dan 7,7 miljard betere keuzes per dag voor onze planeet. Die gedachte is uitgangspunt geweest voor het boek. Finding Flow van Kristina Zumpolle en Hanna Kiebert is een handboek vol inspiratie, verhalen en praktische tips voor een lichter, gelukkiger én duurzamer leven.

We leven in een tijd waarin alles steeds rapper lijkt te gaan. Van de manier waarop technologie onze levens verandert, tot het tempo waarmee Antarctica smelt. Het is nu tijd om stil te staan en na te denken over wat we aan het doen zijn. Maken we voor onszelf de gezonde en productieve keuzes? Behandelen we onze naasten, zoals we zelf behandeld willen worden? Beperken wij onze impact op Moeder Aarde? Met andere woorden: maken we de juiste keuzes voor onszelf, de mensen om ons heen en voor onze planeet? Bedenk nu eens dat miljarden mensen deze keuzes maken. De optelsom van al deze keuzes bepaalt uiteindelijk hoe de wereld waarin we leven eruitziet.

Kristina Zumpolle en Hanna Kiebert willen met hun nieuwe boek Finding Flow hun lezers prikkelen om opnieuw over de bouwstenen van het leven na te denken, ze te resetten en te reorganiseren. Dit doen ze door middel van met praktische tips over hoe je andere, bewustere en duurzamere keuzes kunt maken. Het gaat echter niet alleen om de keuzes die je maakt, maar ook om de mensen die je beïnvloedt.

Kristina Zumpolle: “Ieder mens bezit de kracht om de keuzes die dagelijks worden gemaakt te veranderen. En al die veranderingen, hoe klein ook, kunnen uiteindelijk leiden tot de verschuiving die nodig is voor een betere wereld. Finding Flow geeft je de tools om je bewust te worden van hoe je de leiding over je leven kunt nemen. Het boek volgt een heel natuurlijk patroon, te beginnen met onszelf en heel langzaam uitzoomend naar de wereld om ons heen. Wat het onderwerp ook is, het is meer is dan alleen ter inspiratie. We hebben er namelijk voor gezorgd dat alles uitvoerbaar is en direct toegepast kan worden op ieders leven.’’

In samenwerking met de auteurs Kristina Zumpolle en Hanna Kiebert mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 23 juni. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.