donderdag 21 september 2017

Weggeefactie: Geluk en optimisme

Dit boek leert je niets minder dan een gelukkiger leven te leiden. Het laat zien hoe je meer kunt genieten van de dingen om je heen en geluk kunt halen uit kleine, mooie momenten. Je leert om niet alsmaar te streven naar meer, maar juist stil te staan bij wat er nu is. Ook helpt het je om positieve gedachten over de toekomst te formuleren.

In vier modules met oefeningen op basis van positieve psychologie vergroot je je levensgeluk en optimisme stapje voor stapje. De thema's van de modules zijn:

•    zelfcompassie vergroten
•    positieve emoties versterken door meer aandacht te krijgen voor leuke dingen
•    leren genieten van dingen
•    toekomstgericht optimisme versterken

De oefeningen kun je gemakkelijk inpassen in je dagelijks leven. Voorafgaand aan het praktische gedeelte lees je meer over positieve psychologie, de rol van positieve emoties en de onderliggende psychologische mechanismen van geluk en optimisme.

Dit bewezen werkzame zelfhulpprogramma voor het bevorderen van geluk en optimisme is ontwikkeld aan de Universiteit van Maastricht.

In samenwerking met uitgeverij Nieuwezijds  mogen we 4 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 3 oktober.. Winnaars worden woensdag 4 oktober  per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.