woensdag 14 maart 2018

Weggeefactie: Grip op je stress

De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en onrust kan doen, dat ben jijzelf! Met dit werkboek ga je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken. En hoe jij verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw eigen leven en geluk. Hoe kun je leren 'nee' zeggen tegen een te hoge druk en leer je weer 'ja' zeggen tegen jezelf?

Er zijn vele factoren van invloed op de hoogte van jouw werkdruk. Je komt er in dit boek vele tegen. Bijvoorbeeld of je helder hebt wat je precies moet doen, of je je tijd goed indeelt, te veel te doen hebt, vaak wordt onderbroken in je werk, of je voldoende pauzes neemt, of je steun krijgt van collega's en of je alles perfect wilt doen. Snel het boek doorlezen op zoek naar de perfecte tip om jouw werkdruk te verlagen gaat niet. In dit boek ga je actief aan de slag en ontdek je zelf de tools die voor jou het beste werken. Je leert je werk te organiseren, grenzen aan te geven en je minder druk te maken.

Verlaag je werkstress met het Grip op je stress werkboek. Want iedereen heeft het druk, en jij kunt er nu iets aan doen.

In samenwerking met auteur Annemiek Tigchelaar en uitgeverij Thema mogen we 3 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 27 maart. Winnaars worden woensdag 28 maart per e-mail geinformeerd.Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen


 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.