woensdag 10 oktober 2018

Weggeefactie: Hartvaardigheden

Stap voor stap naar een gelukkiger leven

“Hartvaardigheden brengen geluk! Ze helpen je om te zijn wie je wilt zijn. Om jouw eigen balans te vinden tussen denken, voelen en doen, zodat het stroomt in je leven."

Hartvaardigheden zijn de vaardigheden die je helpen om vanuit je hart te leven. Om voldaan te zijn over je verleden, te genieten van het heden en vertrouwen te hebben in de toekomst.
Dat is goed voor jezelf, maar ook voor het gezin waarin je leeft, voor de teams waarin je werkt en voor de organisaties waarin we met elkaar een mooiere wereld dichterbij brengen. Voorbeelden van hartvaardigheden zijn gunnen, vergeven, confronteren, verdragen, durven, genieten, inleven, verantwoordelijkheid nemen en loslaten. Je kunt deze vaardigheden ontwikkelen door er inzicht in te krijgen en ermee te oefenen.

 

 

 


In samenwerking met uitgeverij Paris Books mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 23 oktober. Winnaars worden woensdag 24 oktober  per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!
 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.