woensdag 03 april 2024

Weggeefactie: Hoe je een beter mens wordt

Levenslessen van moderne denkers

We leven in een tijd van verschillende crises en oorlogen. Veel moderne crises worden veroorzaakt doordat we niet of te laat in staat blijken ons denken, voelen en handelen drastisch te veranderen.

Hoe je een beter mens wordt kan daarbij helpen. Relevante inzichten uit het werk van bekende filosofen als Martha Nussbaum, Peter Sloterdijk, Joep Dohmen, Hannah Arendt, Michael Sandel en vele anderen bieden concrete inspiratie voor levenslessen die ons helpen de maatschappelijke ontwikkelingen de goede kant op te sturen. Want als ieder mens een beter mens wordt, wordt de wereld steeds een stukje beter

Henk Smeijsters is andragoog, musicoloog en cultuurfilosoof. Hij werkte als docent, onderzoeker en lector muziektherapie en creatieve therapie aan diverse hogescholen. Sinds zijn emeritaat verdiept hij zich vanuit de optiek van de praktische filosofie in de mens, de maatschappij en de kunst, in het bijzonder de muziek.

In samenwerking met uitgeverij DAMON mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 17 april. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.