maandag 11 september 2023

Weggeefactie: Meer zien van jezelf

Anders leren kijken

‘Voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen. Een unieke kans om anders te kijken naar jezelf en te groeien in het leven.’

Hoe ervaar jij jezelf eigenlijk? Wie ben je? Wat wil je? Vragen die alleen jij kunt beantwoorden. Dit boek helpt je daarbij en maakt je wegwijs in het complexe proces van bewustwording (begrijpen) en zelfsturing (veranderen). Om zo anders te kijken naar wie je bent en wat je in het leven wil bereiken.

Wij mensen zijn een product van onbewuste en bewuste constructen, gevormd door een eigenaardige mengeling van toevallige factoren en bewuste keuzes. Meer zien van jezelf laat je inzien hoe je jezelf kunt (om)vormen en hoe je bepaalde patronen in je leven bewuster kunt aanspreken en veranderen. Je leert anders te kijken naar je zelf.

Dat zelf bestaat uit vele ‘ikken’ die in verschillende situaties naar voren komen. Het kan zijn dat je soms de verkeerde ‘ik’ inzet. Gewoon, omdat je dat altijd zo deed. Het boek biedt oefeningen om dat te veranderen en met jezelf en anderen in dialoog te gaan. Ook onderzoek je welke ‘ik’ je nodig hebt in een bepaalde situatie. Een belangrijke vaardigheid hierbij is ‘echt luisteren’ zonder te oordelen.

Door de handige technieken die de auteurs hebben ontwikkeld, leer je bewust te worden van jezelf en je gedachten. Je ontdekt hoe je verschillende aspecten van jezelf in balans kunt brengen en grip krijgt op wat je voelt. Om echt te durven ervaren wat je meemaakt. De kaarten die in het boek zijn opgenomen maken het mogelijk om de vragen ook met anderen te onderzoeken.

 

Meer zien van jezelf geeft je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om tot een hoger zelfbewustzijn te komen, betere relaties met anderen te ontwikkelen en meer richting in je leven te vinden.

In samenwerking met Mediawerf Uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 27 september. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.