dinsdag 09 april 2019

Weggeefactie: OpWaardeerSpel

Ontdek, waardeer en versterk wat werkt!

 

Als je werkt aan iets waar je blij van wordt, wat belangrijk voor je is en waar je ook nog eens heel goed in bent, dan ben je op je best! 

Het OpWaardeerSpel nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan over wat belangrijk is om succes en plezier te hebben in het werk. Het geeft structuur aan de interactie en daagt professionals of teams uit successen uit het verleden te verbinden met de gewenste toekomst. Met de focus op oplossingen in plaats van op problemen.

Hanny Post en Letty Wessels ontwikkelden dit kaartspel met 14 thema’s en 41 uitnodigende vragen over situaties met collega’s, klanten en leden, op het werk of bij de vereniging. Voor evaluatie, intervisie, teamontwikkeling en (zelf)reflectie op een positieve en speelse manier. Lees meer op www.opwaardeerspel.nl

In samenwerking met Hanny Post en Letty Wessels, mogen we drie exemplaren van dit spel weggeven. Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 23 april. Winnaars worden woensdag 24 april per e-mail geinformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!


Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen

 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.