dinsdag 07 maart 2023

Weggeefactie: Pak de bus

... en beleef de rit van je leven!

Deze internationale bestseller van Jon Gordon onthult 10 geheimen die je helpen problemen te benaderen met het soort positief, vooruitstrevend denken dat leidt tot echte prestaties – op het werk en thuis. Het is een klassieke parabel die vertelt over George, die op een maandagochtend zijn auto aantreft met een lekke band. Maar dat is nog maar de minste van zijn problemen: zijn relatie staat op springen en zijn team is vervallen in chaos. Dan blijkt de noodgedwongen busrit naar kantoor de oplossing te zijn voor al zijn problemen...

Pak de bus is doordrenkt met scherpe inzichten en biedt een heldere routekaart om tegenspoed te overwinnen en het beste in jezelf en je team naar boven te halen.

JON GORDON is een Amerikaanse auteur en spreker die met zijn beproefde principes ontelbare bedrijven en organisaties inspireerde. Gordon schreef meerdere Wall Street Journal-bestsellers, waaronder Pak de bus, waarvan ruim twee miljoen exemplaren zijn verkocht.

In samenwerking met Uitgeverij Business Contact mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 23 maart. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.
 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.