dinsdag 13 oktober 2020

Weggeefactie: Pak je Carlosmoment

Gewoon gelukkig zijn en ook nog eens bijdragen aan het geluk van anderen, wie wil dat nou niet? Jaap Bressers, een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, ontdekte in zijn eigen zoektocht naar geluk de kracht van het Carlosmoment. Een klein gebaar dat zorgt voor een groot geluk. En het meest bijzondere: iedereen kan het. Jaap moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om dit te beseffen. Gelukkig kan het nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen. Het bestaat uit korte persoonlijke verhalen waar je ook zelf iets mee kan.

Op een aanstekelijke manier, met veel humor en emotie, legt Jaap uit wat een Carlosmoment is. Je hoeft er niet harder voor te werken. Je hoeft ook niks te veranderen. Het is er al. Je hoeft alleen maar je moment te pakken. Zo draag je op een simpele en leuke manier bij. Voor jezelf en de ander. Geluk groeit als je het deelt.

In samenwerking met het eerste positieve social media platform, Carlosmomentjes, mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot met dinsdag 27 oktober.

Om kans te maken op een exemplaar van “Pak je Carlosmoment”, stuur je jouw Carlosmomentje in via de Carlosmomentjes app (www.carlosmomentjes.nl of in de Apple App Store / Google Play Store) en stuur dan een screenshot van jouw ingestuurde momentje per e-mail naar info@carlosmomentjes.nl!
Uit de ingezonden Carlosmomentjes worden 5 winnaars geloot van een exemplaar van “Pak je Carlosmoment”.
 

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Martin - 15 oktober 2020

Lijkt me leuk leesvoer


Kornman - 15 oktober 2020

Mijn Carlos moment is dat ik aanbod om op de kat van de souvenirs winkel te passen toen hij ging sluiten vanwege corona. Zo was ik blij, en de kat blij. Hij is nog steeds bij mij.


Rene - 15 oktober 2020

Ja graag!

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.