dinsdag 06 april 2021

Weggeefactie: Reis naar de bron

Reis naar de bron is een meeslepend verhaal over liefde, pijn en bezieling dat spirituele wijsheidstradities verbindt met moderne psychologische inzichten.

David is op de vlucht voor de spoken uit zijn verleden, maar hij is op een dood punt beland. Machtige vijanden bedreigen hem en hij moet vrezen voor zijn leven. Trauma’s uit zijn jeugd en vergeten droombeelden dringen zich op en dwingen hem onder ogen te zien dat zijn leven een puinhoop is. In de liefde stapelen de mislukkingen zich op. Met de moed der wanhoop legt hij zijn lot in handen van een leermeester, maar diens wijze lessen vormen slechts een begin van wat hij te leren heeft. In de extase die hij hongerig blijft zoeken vangt hij een glimp op van het paradijs, maar zelfs de zuiverste liefde kan geen standhouden wanneer ze is geboren uit verraad. David is vastbesloten alle hindernissen te overwinnen, al heeft hij dan nog geen idee van de lange, barre tocht die hem te wachten staat en de vele obstakels die hij zal tegenkomen. Het wordt zowel een reis naar binnen als naar buiten, via tot de verbeelding sprekende plaatsen in de wereld die hem steeds een stukje verder brengen op de innerlijke weg naar zijn spirituele bron. Als  hij zijn werkelijke doel eenmaal bereikt heeft, ziet dat er heel anders uit dan hij ooit had durven dromen.

Reis naar de bron
is het, op zichzelf staande, eerste deel van de Reistrilogie van Han Bekkers. Deel 2 is Reis van de hoop en deel 3 is Reis van de feniks.

 

Over de auteur
Han Bekkers schreef eerder onder meer De druppel en de oceaan, een boek over persoonlijk leiderschap. Hij is werkzaam (geweest) in het openbaar bestuur; de laatste 25 jaar als algemeen directeur en gemeentesecretaris in grotere steden in Nederland. Het is zijn missie om anderen bij te staan in het proces van ontwaken en het ontdekken van hun zielsbestemming.

In samenwerking met auteur Han Bekkers mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 21 april. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Suzanne Calabretta - 26 mei 2021

Mooi item


hatta (han) smit - 15 april 2021

heerlijk verhaal lijkt me. Mijn warme steun in mijn (mannelijke) ontwikkeling is o.a. "de ontraadselde tekens" van Noud v/d Eerenbeemt. Hoe de echte tocht naar (mijn buiten) buiten via mijn innerlijk "weten" gaat Dit komt door ervaring(en) op te doen.


Rene - 12 april 2021

Ik kan zoals iedereen in deze tijd wel een reisje gebruiken :-)


elvira geurts - 10 april 2021

Ik ben erg nieuwsgierig naar dit verhaal!


Adrienne Oomens - 08 april 2021

De titel zegt al zoveel.


Dragana Djeric - 08 april 2021

Mooi, terug naar de bron!


Annemarie Venhuizen - 08 april 2021

Interessant boek!


Lia Kemp Lassche - 08 april 2021

wat ik zo lees lijkt het mij een mooi en informerend boek. voor mijzelf en zeker ook voor een vriendin van me.ELeK8Z


Johan Dekkers - 08 april 2021

Juist in deze coronatijd is het goed om op je eigen kompas te varen: je innerlijke ziel.


Eko Steen - 08 april 2021

Dit lijkt mij een mooi en interessant boek om te lezen


José Holtrop - 08 april 2021

Ik wil ook graag de reis naar mijn innerlijke ziel aangaan.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.