maandag 08 juni 2020

Weggeefactie: Sterker worden waar het pijn doet

Wat is trauma? Uit welke mechanismen bestaat het? Welke impact heeft het op ons lichaam en op ons brein? Kan trauma je doen groeien als mens? Ja. Je kunt sterker worden waar het pijn doet.

Het eerste deel van het boek focust op de impact van trauma. In deel twee komen de mechanismen van trauma aan bod. Deel drie ‘Genezen van trauma’ is helemaal aan de lezer gewijd: hoe herken je trauma bij jezelf en wat kun je eraan doen?

Het is een voelboek omdat het je laat meevoelen met de personages en je aanmoedigt om ook jouw eigen pijn én eigen (veer)kracht te voelen. Het is ook een doeboek, want naast verhalen reikt het boek je oefeningen aan om jouw eigen en andermans pijn beter te leren begrijpen. De theoretische duiding bij elk verhaal helpt om je eigen pijn te begrijpen en je veerkracht te versterken.

In samenwerking met uitgeverij Samsara mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 23 juni. Woensdag 24 juni worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.


Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.