woensdag 12 december 2018

Weggeefactie: Team Geluk

Versterk de positieve krachten en die van de groep

Een nieuw geluksspel van Leo Bormans voor groot en klein 'teamgeluk'
 

Dit spel is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Leo Bormans en op recent wetenschappelijk onderzoek. Het start vanuit het standpunt dat we geen nieuwe vaardigheden hoeven te leren. Het gaat erom alle aanwezige positieve krachten bij de teamleden te herkennen en te erkennen en ze vervolgens op een actieve manier in te zetten voor de goede werking van het team. Zo wordt één en één drie.

Dit speciaal ontwikkelde spel bevat 56 kaarten vol inspirerende inzichten en eenvoudige activiteiten waar elk team gelukkiger van wordt.

Het spel Team Geluk bestaat uit kaarten met vier onderdelen die samen het woord TEAM vormen:

 

TOETS. Je geeft een compliment aan een ander teamlid door een kaart te kiezen met daarop een positieve kracht van hem of haar.

EIGENAARSCHAP. De ontvanger gaat na of hij die kracht herkent en erkent als iets van hem of haar.

ACTIE. Het team gaat na hoe het van deze eigenschap ook een sterkte van het team kan maken. De kaart geeft daarvoor drie voorstellen en een 10 dagenopdracht.

MEER EN MINDER. De ontvanger krijgt één tip om meer met zijn positieve eigenschap te doen en één tip om uit te kijken voor de valkuil van zijn eigenschap.

 

In samenwerking met Uitgeverij Lannoo mogen we 5 exemplaren van deze kalender weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 8 januari. Winnaars worden woensdag 9 januari per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 


Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.