donderdag 12 januari 2023

Weggeefactie: Uitgelicht II

120 woorden & verhalen die zuurstof geven aan leiderschapsontwikkeling

 

  • Gebruik jij het woord ‘kwetsbaarheid’ weleens? 
  • Als je het woord ‘inspireren’ gebruikt in een gesprek met een medewerker, hoe duid je dit begrip dan?
  • Welke verwachtingen spreek je als leidinggevende uit naar je medewerkers als je vraagt dat ze bij een veranderingsproces het verleden ‘los leren te laten’?


Deze en nog veel meer begrippen komen aan bod in het nieuwe werkcahier van Theo Wijnen: Uitgelicht II – 120 woorden en verhalen die zuurstof geven aan leiderschapsontwikkeling 

Het boek gaat over de kracht van woorden en het belang van verhalen, en hoe je die kunt inzetten in de professionele context. Daartoe hebben we 120 begrippen geselecteerd die managers, leidinggevenden en (proces)begeleiders uit lokale besturen en andere non-profitorganisaties tijdens onze trajecten leiderschapsontwikkeling belangrijk hebben genoemd voor hun dagelijkse werkpraktijk. 

Leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in het verhaal van ‘de ander’. Die bereid zijn om het échte gesprek aan te gaan over interessante, boeiende, maar ook moeilijke thema’s en hierbij elementen van zichzelf inbrengen. Die erkennen en herkennen dat er veel gemeenschappelijkheden zijn, maar ook verschillen. 

We hopen dat het boek professionals met elkaar verbindt en dat het zinvolle interacties op gang kan brengen die bijdragen aan de gewenste verandering of beweging in jouw organisatie. We nodigen ook jou uit om ermee aan de slag te gaan. Zo kunnen we systematisch blijven werken aan de kwaliteit van leiderschap en de kwaliteit van communicatie en overleg.

 

 

In samenwerking met auteur Theo Wijnen mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 25 januari 2023. Winnaars worden via e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.