woensdag 13 oktober 2021

Weggeefactie: van uitgeblust naar energiek

Een oneindige to-dolijst, puberende kinderen, een pandemie, nieuwe werkmethoden of een recessie: het leven biedt voortdurend nieuwe uitdagingen en stressbronnen. Je zorgt steeds voor anderen; nu is het tijd om voor je eigen mentale vitaliteit en energie te zorgen.

Het beproefde programma in dit boek biedt een zeer complete aanpak om je duurzaam energieker en meer ontspannen te voelen. Het helpt spanningsklachten en burn-out te voorkomen of daarvan te herstellen. Het boek geeft veel inzichten, technieken en praktische tips die je eenvoudig in je dagelijks leven kunt toepassen. 

We moeten met minder mensen steeds meer werk verzetten. Dan is het niet zo gek dat één op de drie werknemers een te hoge werkdruk ervaart en dat het ziekteverzuim door stress en burn-out toeneemt. Dit werkboek bij het succesvolle Handboek coachen bij stress en burn-out geeft coaches, psychologen, artsen en hun cliënten de instrumenten in handen om verantwoord en effectief te herstellen. De oefeningen kunnen ook preventief gebruikt worden: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Met de opdrachten in dit boek kunnen coaches hun coachees begeleiden naar meer veerkracht en bevlogenheid. De opdrachten kunnen in coachsessies als handvat worden gebruikt of als huiswerk worden meegegeven. De lezer kan ook het heft in eigen hand nemen door zelf met de creatieve werkvormen aan de slag te gaan. Zo kun je voorkomen dat je klachten van kwaad (langdurige stress) naar erger (burn-out) gaan. Mocht het al zo ver zijn, dan zijn de oefeningen ook geschikt om je te helpen bij het stap voor stap herstellen van een burn-out.

In samenwerking met Boom Uitgevers mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 27 oktober . Winnaars worden via e-mail geïnformeerd. 

 

Klik hier om mee te doen met deze weggeefactie

 

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen in de loting. 

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.