donderdag 06 juni 2024

Weggeefactie: Verander je brein, verander je leven

Doorbreek je patronen en word wie je wil zijn

Hack je brein: zo creëer je verandering en een positieve mindset.
We zijn onbewust geprogrammeerd om bepaalde gewoontes te herhalen, ook als die niet goed voor ons zijn. Maar de hersenen zijn flexibel en je kunt ze zelf resetten. Neurowetenschapper Nicole Vignola legt uit hoe neuroplasticiteit - het vermogen van ons brein om zich aan te passen - werkt en hoe je bestaande denk- en gedragspatronen kunt doorbreken.

- Doorbreek negatieve denk- en gedragspatronen in drie stappen
- Met laagdrempelige tips en oefeningen om aan je mentale gezondheid te werken
- Op basis van de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten
- Voor iedereen die blijvend positief wil veranderen

Wil je weten waarom negatieve overtuigingen steeds bevestigd worden? Wil je begrijpen waarom het zo moeilijk is om uit een ongezonde relatie te stappen? En waarom we er goed aan doen voldoende tijd in te ruimen voor slaap en meditatie? Met aandacht, inzet en de kennis en tips van Nicole kan iedereen werken aan een betere mentale gezondheid en bewustere keuzes maken. Denk je dat je niet goed genoeg bent? Wil je relaties in werk en privé verbeteren? Voor elke uitdaging die het leven biedt, heeft je brein de oplossing. Dit boek laat je zien waarom je doet wat je doet en geeft je de breinhacks om te veranderen.

'Het brein kan op elke leeftijd veranderen. Met voldoende aandacht en inzet kun je zijn wie je wilt zijn. Kies je eigen pad.' Nicole Vignola

In samenwerking met Park Uitgevers mogen we drie exemplaren weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 20 juni. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.