woensdag 14 maart 2018

Winactie: Toegangskaart Dag van de Coach 2018

Op 31 mei organiseert het Tijdschrift voor Coaching voor de 11e keer de Dag van de Coach. Dit jaar staat het thema Moed centraal.

Moed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

Specialisten Andor de Rooy, Elke Geraerts en Marinka Lipsius moedigen je aan om meer lef te tonen, op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en het geluk van jou en je coachee!

De sessies belichten de vele facetten van moed voor jou als coach, als ondernemer en voor jouw coachee. Ga de uitdaging aan en kijk over de grens van jouw eigen comfortzone: fris gewaagd is half gewonnen.

Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op concertzaal Bataclan in Parijs en had de moed om te vechten tegen angst en wantrouwen. Geef niet toe aan angst en boosheid, heb moed!

Winactie: Maak kans op een toegangskaart t.w.v. € 296,45
Op donderdag 31 mei gaat voor de 11e keer de Dag van de Coach plaatsvinden met dit keer als thema Moed. Locatie: De Reehorst, Ede. Wij mogen een toegangskaart t.w.v. € 296,45 weggeven! Deze winactie loopt t/m dinsdag 20 maart. De winnaar wordt woensdag 21 maart per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.