donderdag 05 december 2019

Weggeefactie: Een beter leven hoe dan?

 

Een beter leven: wat maakt jou gelukkig?
We zijn in Nederland gezonder en rijker dan ooit. We hebben meer te besteden, leven langer, zijn beter opgeleid en hebben vaker werk. Is dat gelukkige leven alleen afhankelijk van je levensomstandigheden? Niet iedereen met een leuke baan, een goede gezondheid en een fijn gezin is toch gelukkig? Hoe kunnen we het beste uit onszelf en anderen halen? In Een beter leven beschrijft Fredrike Bannink een vijfsterrenkeurmerk voor een Beter Leven, gebaseerd op de welbevindentheorie van de positieve psychologie.

Beter Leven Keurmerk
Het driesterren ‘Beter Leven Keurmerk’ van de Dierenbescherming staat voor meer welzijn van dieren. Tot op heden bestond er nog geen ‘Beter Leven Keurmerk’ voor mensen om ook ons welzijn te verhogen. In dit boek legt Fredrike Bannink uit hoe dit Keurmerk eruitziet en hoe je een Beter Leven kunt realiseren voor jezelf en de mensen om je heen.

Plezier, betrokkenheid, zingeving, positieve relaties en succes
Een Beter Leven is geen receptenboek voor ultiem geluk, maar een leidraad voor meer geluk en welbevinden. Met de vijf pijlers (de vijf sterren van het Keurmerk) van de welbevindentheorie uit de positieve psychologie zorg je voor meer plezier, betrokkenheid, zingeving, positieve relaties en succes. Elk hoofdstuk bevat vijf toepassingen die je direct in de praktijk kunt brengen.

In samenwerking met uitgeverij Boom mogen we vijf exemplaren weggeven van dit boek.  Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie. Deze weggeefactie loopt tot en met 24 december. Winnaars worden begin 2020 per e-mail geïnformeerd.  

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.