woensdag 08 juni 2022

Weggeefactie: Natural Skills

We schenken steeds meer aandacht aan de natuur om ons heen. Maar er is een ook een innerlijke natuur, die onze aandacht verdient. Dat is onze psychologische natuur. Deze innerlijke natuur is – net zoals de natuur buiten om ons heen – niet chaotisch en onderhevig aan natuurlijke functies (wetten). Als je deze leert kennen, wordt je leven vanzelf eenvoudiger en de wereld een veiliger plaats. Dit boek geeft inzage in de wijze waarop je innerlijke natuur functioneert en hoe mentaal welzijn het natuurlijke gevolg is van het meebewegen met deze psychologische natuur.

Dirk de Wachter over het boek: “Wat een genoegen om te lezen dat we mogen vertrouwen op onze veerkracht. De meeste mensen komen behoorlijk door het leven, ook door de moeilijke dagen. In dit boek staat wat we eigenlijk wel weten, maar wat we soms vergeten in een drammerige wereld.”

Besteboekentips.nl:Wat waren we omver geblazen toen dit boek bij ons op de deurmat viel. De auteur laat zich niet verleiden tot populaire trends en simpele kreten die wel leuk klinken. Dit boek trok ons zo omdat het met eer en respect omgaat met psychologie. Het onderzoek is grondig en helder en de conclusies in het boek zijn gestoeld op duidelijke verhalen. Dit boek staat dan ook stevig op #1 in onze top 10.”

Mo Landsman: “De natuur geeft je maar twee opties: leren of blokkeren. Als je je natural skills wilt leren ontdekken en gebruiken om je mentale welzijn te behouden en te vergroten, dan is dit boek echt een aanrader.”

De auteur Janine Schimmelpenninck is grondlegger van de Natural Skills psychologie. Naast haar schrijfwerk biedt zij meerdere trainingen over het thema aan, waaronder Dagworkshops en de opleiding Coachen op Natural Skills. Ga voor meer informatie naar www.naturalskills.nl

 

In samenwerking met auteur Janine Schimmelpenninck mogen we drie gesigneerde exemplaren weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 22 juni 2022.  Winnaars worden via e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Simone Rozeman - 20 juni 2022

Wil het boek graag hebben.


Theo Louman - 20 juni 2022

Supergeinteresseerd!


Joke Bruins - 20 juni 2022

Zeer geinteresseerd!


Willem-Jan de gast - 12 juni 2022

Interessant, ik leer er graag meer over!


Loes van Nieuwenhoven - 09 juni 2022

Heel leerzaam


Yvonne Klotz - 09 juni 2022

Heel geïnteresseerd in dit boek


Lia Hoetjes - 09 juni 2022

Wat klinkt dit boeiend en inspirerend Ik ben heel benieuwd


Mieke - 09 juni 2022

Heel interessant voor mij!


Eric Dernee - 09 juni 2022

interessant uitgangspunt ben benieuwd naar het boek


Eko Steen - 09 juni 2022

Ik ben heel benieuwd naar dit boek en zou dit graag willen lezen.


Cornelis A. - 09 juni 2022

Lijkt me mooi boek om te krijgen, kopen of cadeau te doen …


D.Buesink - 09 juni 2022

Graag kom ik in aanmerking voor dit ongetwijfeld prachtige boek. Warme groet Dagmar


Rudolph Zoet - 09 juni 2022

Dit boek winnen zou fantastisch zijn want zo lang ik me kan herinneren ben ik op zoektocht naar mijn innerlijke natuur ????


Eveline - 09 juni 2022

Wat een positieve recensies krijgt dit boek! Het maakt me ontzettend nieuwsgierig naar deze psychologie en ik zou er graag meer over lezen. Concreet én goed stevig onderbouwd, klinkt als een must-read!


Angelique Esser - 09 juni 2022

ben heel benieuwd!

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.