maandag 13 september 2021

Meld je nu aan voor het Congres Positief Werken!

Een positief werkklimaat biedt ruimte aan ontwikkeling, uitdaging en groei. Daar leren mensen, zijn ze in een flow, en stroomt de energie en creativiteit. Gelukkige werknemers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. Bovendien scoren organisaties en afdelingen met bevlogen medewerkers hoger op winstgevendheid. Maar is dit nog zo na corona?

Na oponthoud van meer dat een jaar zijn we blij om aan te kondigen dat op 14 oktober aanstaande het Congres Positieve Psychologie plaatsvindt! 
Prof dr. Evangelia Demerouti zal uiteen zetten hoe de werk-privébalans evolueert naar een werk-privé-integratieproces, waarin kenmerken en prestaties in werk, gezin en persoonlijk leven nauw met elkaar verbonden zijn. Prof. dr. Arnold Bakker schetst hoe dagelijkse werkgedragingen (job crafting en playful work design) van invloed zijn op taakeisen en hulpbronnen, en indirect bepalen hoe werknemers zich voelen en presteren op hun werk. Vanuit onderzoek naar wat leven en werk zinvol maakt, reikt Jochanan Eynikel bouwstenen en enkele methodische stappen aan die organisaties kunnen helpen om hun zingevend kapitaal te versterken.

Een gevarieerd aanbod van sessies brengt positief werken voor onszelf, anderen, organisaties en de maatschappij in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief werkklimaat te creëren en hoe cliënten te begeleiden in de realisatie ervan.

Hoogleraar Damiaan Denys sluit deze dag af met een prachtige overdenking.

Wees van harte welkom: aanmelden kan nu! 

 


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Neem de code over

Nog geen reacties geplaatst
    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.